Obnoviť stránku

AIR WICK Pure osviežovač vzduchu, Jemná bavlna 240 ml

4,5 52 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AIR WICK Pure osviežovač vzduchu, Jemná bavlna 240 ml

Túžite po domove, v ktorom sa šíri príjemná vôňa? Aby vám tú idylu nekazili rôzne pachy z kuchyne alebo od domácich maznáčikov, zaobstarajte si tento vysoko koncentrovaný osviežovač. Účinne ho môžete aplikovať presne v miestach potreby alebo len na prevoňanie a navodenie tej správnej atmosféry vášho domova. Oproti iným má špeciálne zloženie bez pridanej vody, vďaka čomu sa vám bude vôňa krásne rozširovať a nepadá na zem. Elegantne sa tak postaráte aj o neutralizáciu prípadných zápachov.

Osviežovač s vôňou jemná bavlna vám do vášho domova prinesie pohodu v podobe elegantnej a pritom veľmi čistej vône a vytvorí veľmi pokojnú atmosféru. Vôňa je ako stvorená pre tých, čo hľadajú relaxáciu a zastavenie sa v tejto uponáhľanej dobe.   

Vôňa:

Jemná bavlna

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Objem

Objem 240 ml

Typ osviežovača

Typ osviežovača V spreji–manuálny

Vlastnosti

Vôňa Svieža
Použitie Univerzálne
Použiteľnosť Jednorazový
Kód:  OSV121
Produktové číslo:  3059943023161

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16