Obnoviť stránku

AIR WICK Freshmatic komplet Pure, svieži vánok, 250 ml

4,6 105 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,99 €

AIR WICK Freshmatic komplet Pure, svieži vánok, 250 ml

Prevoňajte svoj domov hravou vôňou jarného vánku. Kúpte si osviežovač vzduchu, ktorý sa bude dokonale hodiť k vášmu interiéru. Osviežovač vzduchu Air Wick má elegantný dekoratívny vzhľad. Vďaka svojmu intenzívnemu zloženiu príjemne prevonia menšie aj väčšie miestnosti bytu. Vďaka svojej technológii osviežovač vzduchu Air Wick, automatický sprej Pure komplet, svieži vánok poskytuje až 70 dní nepretržitej vône. Vybrať si môžete 3 nastavenia na dosiahnutie požadovanej intenzity vône. Môžete ho zavesiť na stenu alebo umiestniť na policu či skrinku. 

Kľúčové vlastnosti osviežovača vzduchu AIR WICK Pure komplet

  • Vydrží až 70 dní
  • 3 nastavenia intenzity vône
  • Vhodný na stenu či poličku
  • Čistá vôňa, žiadny mokrý sprej

Informácie o použití osviežovača vzduchu AIR WICK

Osviežovač vzduchu AIR WICK Pure komplet, svieži vánok automaticky uvoľňuje dávky vône a zachováva stálu hladinu sviežosti v domácnosti. Stačí nastaviť osviežovač na požadovanú úroveň intenzity a môžete si vychutnávať, ako sa váš domov plní vôňou. Pri minimálnom nastavení vydáva nepretržitú vôňu až 60 dní.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Objem

Objem 250 ml

Typ osviežovača

Typ osviežovača Automatický–strojček

Vlastnosti

Vôňa Svieža
Použitie Univerzálne
Kód:  OSV247
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5997321757940

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11