Obnoviť stránku

AIR WICK tekutá náplň do elektrického prístroja – Radostné leto 19 ml

4,8 80 hodnotení
Kód bude uplatnený automaticky.
2,97 €
Garancia najlepšej ceny
3,49 €

AIR WICK tekutá náplň do elektrického prístroja – Radostné leto 19 ml

Túžite po domove, kde na vás hneď po príchode dýchne príjemná vôňa a máte už elektrický osviežovač vzduchu Life Scents? Kúpte si náhradnú náplň v tejto zábavnej kombinácii vôní a nechajte si svoj domov krásne prevoňať. Elegantne sa tak postaráte aj o neutralizáciu prípadných zápachov. Osviežovač vzduchu sa jednoducho prispôsobí vašim potrebám vďaka nastaviteľnej miere uvoľňovania vône, nezáleží tak na tom, či sa má postarať o zútulnenie malej izby alebo veľkého bytu.

Kombinácia vôní bielych kvetov, cukrového melóna a jemnej vanilky privedie do vášho domova osviežujúcu a veľmi podmanivú vôňu letných dní. Letnú atmosféru si tak môžete dopriať nezávisle od rozmarov počasia či ročného obdobia. Ak je pre vás leto srdcovou záležitosťou, neváhajte, táto vôňa vás očarí.  

Obsah balenia:
Náhradná náplň s vôňou

Vôňa:
Radostné leto

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Objem

Objem 19 ml

Typ osviežovača

Typ osviežovača Náhradná náplň

Typ

Typ Náhradná náplň

Vlastnosti

Vôňa Kvetinová
Použitie Univerzálne
Kód:  OSV125
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5997321756516

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07