Obnoviť stránku

AIR WICK Pure, varené víno, 250 ml

4,5 52 hodnotení
3,70 €

AIR WICK Pure, varené víno, 250 ml

Jemnú vôňu do domova prinášajú prémiové spreje Air Wick Pure s okamžitým účinkom. Vďaka novému zloženiu bez pridania vody sa vyhnete kvapkám padajúcim na zem. Vôňa neutralizuje zápach a naplní dom sviežou a úžasnou vôňou. Izbové spreje po jednoduchej aplikácii pocítite v priebehu sekundy. Stačí obyčajný stisk dlane na okamžité prevoňanie miestnosti. Osviežovač vzduchu AIR WICK Pure, varené víno vnesie do domova atmosféru vianočných trhov a zimných sviatkov naplnených vôňou škorice, klinčekov, badiánu a horúceho červeného vína.

Kľúčové vlastnosti osviežovača vzduchu AIR WICK Pure, varené víno v spreji, 250 ml

  • Rozprašovač v spreji
  • AIR WICK Pure eliminuje pachy
  • Varené víno v spreji zabraňuje zrážaniu vlhkosti
  • Aróma: varené červené víno s korením
  • Jednoduchá aplikácia

Zloženie:
2 - (4-terc-butylbenzyl) propanál, alfa-Hexylcinnamaldehyd, 1 - (1,2,3,4,5,6,7,8-Oktahydrát-2,3,8,8-tetrametyl-2-nafty) etán-1-on

Odporúčanie:
Spreje používajte iba na určený účel a to v dobre vetraných priestoroch. Nevdychujte aerosóly. Taktiež osoby s precitlivenosťou na vône by mali tento výrobok používať opatrne. Môže vyvolať alergickú reakciu. A nezabúdajte, že osviežovače vzduchu nemôžu nahradiť správne hygienické návyky.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Objem

Objem 250 ml

Typ osviežovača

Typ osviežovača V spreji–manuálny

Vlastnosti

Vôňa Korenená
Použitie Univerzálne
Použiteľnosť Jednorazový
nastavenie intenzity Nie
Kód:  OSV913
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5999109541383

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04