Obnoviť stránku

AGU Baby AGU EC6

Príslušenstvo k tovaru

AGU Baby AGU EC6


Elektrická varná kanvica AGU Baby EC6

Multifunkčná rýchlovarná kanvica AGU Baby EC6 poteší každú starostlivú mamičku. Kanvica kombinuje všetky funkcie potrebné na prípravue zdravej detskej výživy. Ohriatie vody na vopred stanovenú teplotu je jednou z hlavných výhod. Avšak medzi ďalšie dôležité funkcie patrí tiež naparovanie, sterilizácia alebo var. Multifunkčná elektrická varná kanvica AGU vám uľahčí celú prípravu detských pokrmov a vy sa tak budete môcť viac venovať svojim malým ratolestiam.



Funkcia odloženého štartu

Každá mamička vie, že nie vždy je možné dieťaťu podať teplé mlieko ihneď, ako by chcelo. Preto táto rýchlovarná kanvica disponuje možnosťou odloženého štartu, aby vám prípravu pokrmu uľahčila. Môžete si jedlo či mlieko pripraviť kým sa vydáte na prechádzku alebo pred kúpeľom dieťaťa. Kanvica sa sama spustí vo vami určený čas. Hneď ako sa vrátite z prechádzky, môžete dieťaťu všetko okamžite servírovať a nemusíte sa už obávať niekoľkominútového plaču.


Kľúčové vlastnosti multifunkčnej rýchlovarnej kanvice AGU Baby EC6

  • Rýchlovarná kanvica umožňuje zahrievanie a udržiavanie
    požadovanej teploty pokrmu
  • Vrátane funkcie s odloženým štartom
  • Umožňuje sterilizovať dojčenské fľaše
  • Pokrm aj mlieko zostáva teplé niekoľko desiatok minút
  • Pokrm aj mlieko sa vždy ohrievajú rovnomerne
  • AGU Baby EC6 má presnosť nastavenia teploty 1 °C


Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Varenie v pare, Ohrev
Kód:  BABY8590
Produktové číslo:  6933949800902

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09