Obnoviť stránku

ADIDAS UEFA VII Set 325 ml

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,79 €

ADIDAS UEFA VII Set 325 ml

Každý deň prichádzajú nové výzvy. S darčekovou sadou ADIDAS UEFA VII Set ich všetky hravo zdoláte. V sade nájdete pánsky dezodorant a sprchový gél. Honosí sa svojou aromatickou citrusovou vôňou s bylinnými tónmi. Osvieži myseľ a naštartuje zdravé inštinkty. Dobrodružstvo číha za každým rohom. Súprava ADIDAS UEFA VII Set je vhodná pre aktívnych mužov plných energie.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady ADIDAS UEFA VII Set 325 ml

  • Darčeková sada ADIDAS UEFA VII Set je vhodná pre mužov
  • Môže sa pochváliť aromatickou citrusovou vôňou s bylinnými tónmi
  • Obľúbili si ju aktívni a energickí muži
  • Darčeková súprava ADIDAS UEFA VII obsahuje sprchový gél a dezodorant

Dezodorant ADIDAS UEFA VII

Pánsky dezodorant ADIDAS UEFA VII prichádza so sviežou vôňou mäty, ktorú sprevádzajú citrusové tóny sicílskeho bergamotu a elemi. Zabráni nepríjemnému zápachu potu pri náročných dňoch či športe. Dezodorant nezanecháva škvrny na farebnom oblečení a je vhodný pre všetky typy pokožky.

Sprchový gél ADIDAS UEFA VII

Sprchový gél ADIDAS UEFA VII vám dodá príjemný osviežujúci kúpeľ. Je charakteristický pre svoju aromatickú vôňu, v ktorej vládne energická mäta a šumivé korenie. Ocení ju najmä sebaistý a dynamický muž. Doprajte si so sprchovacím gélom ADIDAS UEFA VII dokonalú starostlivosť.

Obsah súpravy:
ADIDAS UEFA VII Set, dezodorant, 75 ml
ADIDAS UEFA VII Set, sprchovací gél, 250 ml

Zloženie

Sprchový gél: AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, PARFUM/Fragrance, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, COCO-GLUCOSIDE, PROPYLÉNGLYKOL, CITRIC ACID, PANTHENOL, MENTHOL, Polyquaternium-7, LINALOOL, DISODIUM EDTA, LIMONENE, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, BHT, PANTOLACTONE, EXT. D & C VIOLET NO. 2 (CI 60730), FD&C BLUE NO. 1 (CI 42090), FD&C YELLOW NO. 6 (CI 15985).

Dezodorant sprej: BUTANE-ISOBUTANE-PROPANE, ALCOHOL DENAT., PARFUM/Fragrance, PROPYLÉNGLYKOL, TRIETHYL CITRATE, LINALOOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, BHT, CITRAL, TOCOPHEROL.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Dezodorant, Sprchový gél

Objem

Objem 325 ml
Kód:  KSDS1858
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3616302037230
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08