Obnoviť stránku

ADIDAS After Shave Lotion 100 ml

5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,89 €

ADIDAS After Shave Lotion 100 ml

Trápi vás po podráždená a začervenaná pleť po holení? Predíďte tomu s balzamom AdidasAfter Shave Lotion. Technológia Cellular Active System posilňuje prirodzenú obranyschopnosť pokožky proti prostrediu a voľným radikálom, ktoré môžu spôsobovať jej predčasné starnutie. Obsahuje unikátnu kombináciu prírodných ingrediencií obohatenú o antioxidanty a polyfenoly. Balzam Adidas zavŕši dokonalé oholenie, upokojí pleť, zanechá ju jemnú a posilnenú, pričom nenarušuje jej rovnováhu. Chladivý komplex pokožku okamžite osvieži. Balzam po holení Adidas After Shave Lotion sa hodí pre normálnu pleť.

Kľúčové vlastnosti balzamu po holení ADIDAS After Shave Lotion

  • Balzam Adidas After Shave Lotion predchádza podráždenej pleti po holení
  • Technológia Cellular Active System posilňuje prirodzenú obranyschopnosť pokožky
  • Obsahuje unikátnu kombináciu prírodných ingrediencií obohatenú o antioxidanty a polyfenoly
  • Balzam zavŕši dokonalé oholenie, upokojí pleť a zanechá ju jemnú
  • Balzam po holení Adidas After Shave Lotion sa hodí pre normálnu pleť

Zloženie

Aqua/Water/eau, Corn Starch modified, Glycerín, Triisostearin, Ethylhexyl methoxycinnamate, Phenoxyethanol, TriLaureth-4 phosphate, Parfum/Fragrance, Panthenol, Caprylic / Capric Triglyceride, Benzophenone-3, Allantoín, Carbomer, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Ethylhexylglycerín, Sodium Hydroxide, Adansonia digitata seed oil, Coffea arabica (coffee) seed oil, Camellia sinensis leaf Extract, Tocopherol, BHT, Tocopheryl acetate.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Typ

Typ Balzam po holení

Typ pleti

Typ pleti Normálny
Kód:  HOL752
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3412242030511
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17