Obnoviť stránku

MATROX DualHead2Go DP Edition

Príslušenstvo k tovaru

MATROX DualHead2Go DP Edition

Máte na svojom notebooku alebo ultrabooku nevyužitý DisplayPort? Vďaka externému multiadaptéry MATROX DualHead2Go môžete obraz rozšíriť na ďalšie dva monitory s parádnym rozlíšením až 1920 × 1200 bodov (alebo na jeden monitor s rozlíšením až 3840 × 1200). Pracovnej plochy nie je nikdy dosť a týmto elegantným výrobkom získate miesto pre celý rad súčasne otvorených aplikácií. Úplne ideálne riešenie pre kreatívnu tvorbu grafiky, webových stránok alebo jednoducho len konzumovanie multimediálneho obsahu.

Kľúčové vlastnosti

  • Pridá až dva monitory k notebooku alebo stolnému počítaču
  • Pripojenie cez Thunderbolt, DisplayPort alebo Mini DisplayPort na vašom zariadení
  • Podpora monitorov s konektorom DisplayPort, s voliteľnými adaptérmi aj pre DVI a VGA monitory
  • PC a Mac kompatibilné


Dodávaný softvér Matrox PowerDesk sa postará o všetku správu pripájaných monitorov. Definovanie hlavnej plochy či nastavenie optimálneho rozlíšenia zvláda na jednotku. Napájanie chytré krabičky zabezpečuje jedno USB rozhranie. Samotná inštalácia je dielom okamihu a zvládne ju skutočne každý. Miniatúrne rozmery dovolia využitie aj kdekoľvek na cestách.

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie MATROX TripleHead2Go

Pamäť

Rozhranie

Na pripojenie k PC DisplayPort
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, VGA (D-SUB)
Kód:  EM750d2
Produktové číslo:  D2G-DP-MIF

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14