Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

MATRIX Oil Wonders Oil Conditioner 1 l

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MATRIX Oil Wonders Oil Conditioner 1 l

MATRIX Oil Wonders Oil Conditioner
 

Kondicionér je vhodný pre všetky typy vlasov. Dodáva suchým, poškodeným a jemným vlasom zdravší vzhľad, je bohatý na vitamín E a mastné kyseliny omega 6 a 9. Hydratuje vlasy prirodzeným spôsobom, efektívne dokáže zastaviť krepovatenie a lámanie vlasov. Prítomné prírodné antioxidanty obnovujú poškodené bunkové membrány vlasov. Vitamín E podporuje obnovu prirodzene pružných vlasov a chráni ich pred negatívnym pôsobením vonkajších vplyvov. Ošetrite svoje vlasy kvalitným prípravkom, ktorý im dodá vitalitu!
Nemastný arganový olej uzamkne vlhkosť vo vnútri vlasu, dopĺňa a obnovuje lesk vlasov. Vlasy zostávajú prirodzene ľahké a hladké. Kondicionér zabraňuje poškodeniu vlasov pri ich farbení a predlžuje ich perfektný vzhľad. Vyskúšajte jedinečný kondicionér pre zdravie a krásu vašich vlasov!
Aktívne látky:
Arganový olej – dokonale vlasy vyživuje a spevňuje bez ich zaťaženia.Vitamín E a mastné kyseliny omega 6 a 9 – podporujú obnovu prirodzenej krásy vlasov a chránia ich pred negatívnym pôsobením vonkajších vplyvov.
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Použitie:
Balzam aplikujte do umytých, mokrých vlasov, nechajte krátko pôsobiť, potom opláchnite.
Objem:
1 000 ml
Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil/Huile Minerale, Behentrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Parfum/Fragrance, Caprylyl Glycol, Benzoic Acid, Argania Spinosa Oil/Argania Spinosa Kernel Oil, Arginine, Limonene, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Linalool, Benzyl Salicylate.

 
 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Všetky typy vlasov, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 1 000 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová
Kód:  KSVL2600
Produktové číslo:  884486183088

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16