Obnoviť stránku

MasterLock PP1KML Uzamykateľný prenosný trezor

Garancia najlepšej ceny
124,90 €

MasterLock PP1KML Uzamykateľný prenosný trezor

Hľadáte spoľahlivé a finančne nenáročné riešenie na ochranu menšieho objemu bankoviek či dôležitých dokumentov? Tak vaše potreby jednoducho vyrieši sejf. Bezpečnostná schránka MasterLock PP1KML Uzamykateľný prenosný trezor je vďaka svojmu univerzálnemu využitiu veľmi obľúbená. Dokáže bezpečne uchovať predmety rôzneho charakteru aj veľkosti. Nespornou výhodou tejto schránky je jej prenosnosť, je teda len vo vašich rukách, kde zaujme svoje miesto. Čo je ešte dôležité spomenúť, že sejf, na rozdiel od trezora, nie je vybavený certifikátom zámku a plášťa. Aj tak sa však nemusíte obávať straty svojich vecí, navyše namiesto chýbajúceho certifikátu oceníte nižšiu obstarávaciu cenu sejfu. Otváranie je zaistené za pomoci elektronického zámku, na ktorom len jednoducho naťukáte kód. Farba povrchu MasterLock PP1KML Uzamykateľný prenosný trezor je čierna. S kvalitnou ochranou sa nemusíte o svoje cennosti báť.

Podstatné parametre MasterLock PP1KML Uzamykateľný prenosný trezor

  • Bezpečnostná schránka ponúka nespočetné množstvo variantov použitia
  • Zatváranie sejfu MasterLock PP1KML Uzamykateľný prenosný trezor sa deje za pomoci elektronického zámku
  • Ľahká manipulácia pri prenose vďaka menším rozmerom
  • Objem sejfu: 3,45 l

Ďalšie vlastnosti sejfu MasterLock PP1KML Uzamykateľný prenosný trezor

Než si zaobstaráte sejf, mali by ste poznať, ktoré veci potrebujete zabezpečiť. Sejf MasterLock PP1KML Uzamykateľný prenosný trezor patrí vďaka svojim rozmerom medzi menšie produkty tohto radu. Konkrétne vonkajšie rozmery dosahujú 8,3 × 25,5 × 28,8 cm. Vnútorné rozmery potom predstavujú 7,5 × 24,8 × 18,6 cm. Sejf je bezpečnejší, pokiaľ má kvalitné opláštenie, jeho hmotnosť hrá v tomto minimálnu rolu. Nad hmotnosťou by ste sa teda mali zamýšľať predovšetkým kvôli sťahovaniu. Tento produkt MASTER LOCK má hmotnosť 2,9 kg. Samotný objem vecí, ktoré môžete vnútri uschovať, potom predstavuje 3,45 l.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Oblasť využitia Zabezpečenie

Vlastnosti

Typ trezora Bezpečnostná schránka
Ukotvenie Prenosný
Objem 3,45 l
Zámok Elektronický na kód

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 8,3 cm
Vonkajšia hĺbka 28,8 cm
Vonkajšia šírka 25,5 cm
Hmotnosť 2,9 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 7,5 cm
Vnútorná šírka 24,8 cm
Vnútorná hĺbka 18,6 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  SAFEH043
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PP1KML

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12