Obnoviť stránku

Beauty Relax Masážny strojček proti celulitíde

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Beauty Relax Masážny strojček proti celulitíde

Masážny strojček proti celulitíde BR-315 s rotačnými hlavicami je účinným pomocníkom v boji proti celulitíde. Jeho 3D masážny mechanizmus intenzívne a hĺbkovo masíruje pokožku a preniká hlboko do podkožných tukových buniek. Masážou sa podporuje krvný obeh a prietok lymfy, čím dochádza k lepšej látkovej výmene a zmierneniu prejavov celulitídy. Pomáha formovať postavu, napína ovisnutú pokožku, pokožka sa stáva hladšia a pružnejšia. Masážny strojček je vybavený 6 rotačnými hlavicami a ponúka dve rýchlosti, a to nízku a vysokú rýchlosť.

Hlavné prednosti

  • Účinný nástroj pre zmiernenie príznakov celulitídy
  • 3D masážny mechanizmus
  • Intenzívna hĺbková masáž
  • 6 rotačných hlavíc
  • 2 rýchlosti
  • Ergonomický tvar

Jedinečná masáž

Ergonomicky tvarovaná rukoväť uľahčuje držanie prístroja, vďaka čomu bude práca s ním naozaj pohodlná. Masáž vykonávajte na problematických partiách, ako sú vnútorné strany stehien, boky, zadoček, bruško a paže. Pri masáži je vhodné aplikovať masážny esenciálny olej, vďaka ktorému sa prístroj po pokožke ľahšie pohybuje a výsledný efekt hladkej pokožky sa dostaví rýchlejšie. Doprajte si účinnú masáž pre zmiernenie príznakov nežiaducej celulitídy a pre krásnu hladkú pokožku.
Parametre a špecifikácia:
Príkon:
4,5 až 9 W (pri nízkej alebo vysokej rýchlosti masáže)
Napájanie:
Sieťový adaptér 12 V (súčasťou balenia)
Rozmery:
16 × 13 × 5 cm
Hmotnosť:
420 g

 
 
Kód:  HRAa5856
Produktové číslo:  8594166100541
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04