Obnoviť stránku

Marshall Stockwell

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Marshall Stockwell

Patríte medzi milovníkov hudby, ktorí si nedokážu predstaviť život bez svojich obľúbených melódií? Chcete si zaobstarať technologický moderný výrobok, avšak najlepšie, aby bol v slušivom retro štýle? V tom prípade je pre vás pripravený reproduktor Stocwell, ktorý je ďalším z vydarených produktov rodiny Marshall. Elegantný retro kabát v sebe ukrýva všetky moderné vymoženosti a je vám tak pripravený dokonale vyhovieť pri počúvaní vašich obľúbených piesní.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné spracovanie
  • Prepracovaný ikonický dizajn spoločnosti
  • Moderné technológie
  • Cez Bluetooth použijete smartfón, tablet aj notebook
  • Reprodukcia na vysokej úrovni
  • Prispôsobiteľné zvukové profily
  • Gombíkové ovládanie

Reprezentant Marshall

Dizajn výrobkov je inšpirovaný gitarovým zosilňovačom, čo z neho robí dokonalý doplnok pre priaznivcov elektrických gitár. Celá zostava je opatrená koženkovým obalom, ktorý vyzerá naozaj skvele. Obal spĺňa nielen ochrannú funkciu, ale tiež dokonale poslúži ako stojan reprosústavy. To užívateľovi poskytuje možnosť nastaviť si uhol, v akom bude prístroj pri počúvaní usadený. Väčšinu ovládacích prvkov nájdete na hornej časti. Klasické analógové gombíky dovoľujú nastaviť si zvuk podľa vlastných požiadaviek užívateľa. Ďalej tu nájdete 3,5 jack konektor a tlačidlá pre prepínanie medzi analógovým a bezdrôtovým pripojením. Hlavným ťahákom je pripojenie pomocou Bluetooth technológie, čo poskytuje neobmedzené možnosti pre nerušené počúvanie hudby bez obťažujúcich káblov. Predná časť je vybavená o kryciu mriežku, ktorú dopĺňa ľúbivý nápis spoločnosti.

Výkon s dlhou výdržou

Sústava je vybavená vstavanou dobíjajúcou batériou. Jednoduchým pripojením USB kábla, ktorý sa nachádza na spodnej strane, ju môžete dobíjať aj počas počúvania vašich obľúbených songov. Kvalitná lítium-iónová batéria zvládne prevádzku zostavy na jedno nabitie počas neuveriteľných 25 hodín. Zvukové podanie na vysokej úrovni je docielené dvomi 2,25" basovými reproduktormi a dvomi-kanálovými zosilňovačmi triedy D, čo reproduktor radí medzi najhlasnejšie vo svojej triede. Vychutnajte si aj vy dobre vyvážený zvuk, ktorý má jasnú stredovú líniu, čisté výšky a dobré zvukové podanie s dobre počuteľnou artikuláciou. Dlhá výdrž, noblesný audio výkon a hmotnosť iba 1,2 kg robí z tohto produktu dokonalého spoločníka nielen na cestách, ale všade tam, kde práve chcete.

 

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Batéria

Kapacita batérie 2 200 mAh
Maximálna výdrž batérie 25 h
Kód:  MRS029m
Produktové číslo:  04091451
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07