Obnoviť stránku

Marshall STOCKWELL bez puzdra

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Marshall STOCKWELL bez puzdra

Patríte medzi milovníkov hudby, ktorí si nedokážu predstaviť život bez svojich obľúbených melódií? Chcete si zaobstarať technologický moderný výrobok, avšak najlepšie, aby bol v peknom retro štýle? V tom prípade je pre vás pripravený reproduktor Stockwell, ktorý je ďalším z vydarených produktov rodiny Marshall. Elegantný retro dizajn v sebe ukrýva všetky moderné vymoženosti a je vám tak pripravený dokonale vyhovieť pri počúvaní vašu obľúbenej muziky. Dlhá výdrž, noblesný audio výkon a hmotnosť iba 1,2 Kg robí z tohto produktu dokonalého spoločníka nielen na cestách, ale všade tam, kde práve chcete.

Kľúčové vlastnosti reproduktora Marshall Stockwell

  • Kvalitné spracovanie a odolné materiály
  • Prepracovaný ikonický dizajn spoločnosti Marshall
  • Moderné technológie
  • Cez Bluetooth pripojíte smartphone, tablet aj notebook
  • Reprodukcia zvuku na vysokej úrovni
  • Prispôsobiteľné zvukové profily
  • Gombíkové ovládanie

Reprezentant spoločnosti Marshall

Dizajn výrobkov je inšpirovaný gitarovými zosilňovačmi, čo z neho robí dokonalý doplnok pre priaznivcov elektrických gitár. Väčšinu ovládacích prvku nájdete na hornej časti reproduktora. Klasické analógové gombíky dovoľujú nastaviť si zvuk podľa vlastných požiadaviek. Ďalej tu nájdete 3,5 jack konektor a tlačidlá pre prepínanie medzi analógovým a bezdrôtovým pripojením. Hlavným ťahákom je pripojenie pomocou technológie bluetooth, čo poskytuje neobmedzené možnosti pre nerušené počúvanie hudby bez obťažujúcich káblov. Predná časť je vybavená krycou mriežkou, ktorú dopĺňa pekný nápis spoločnosti.

Výkon s dlhou výdržou

Sústava je vybavená vstavanou dobíjajúcou batériou. Jednoduchým pripojením USB kábla, ktorý sa nachádza na spodnej strane, ju možno dobíjať aj počas počúvania vašich obľúbených songov. Kvalitná lítium-iónová batéria zvládne prevádzku zostavy na jedno nabitie počas neuveriteľných 25 hodín. Zvukové podanie na vysokej úrovni je docielené dvoma 2,25" basovými reproduktormi a dvojkanálovými zosilňovačmi triedy D, čo reproduktor radí medzi najhlasnejší vo svojej triede. Vychutnajte si dobre vyvážený zvuk, ktorý má jasnú stredovú líniu, čisté výšky a dobré zvukové podanie s dobre počuteľnou artikuláciou.

 

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Batéria

Maximálna výdrž batérie 25 h
Kód:  MRS029n
Produktové číslo:  04091390
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09