Obnoviť stránku

Marshall STANMORE čierny

4,8 29 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Marshall STANMORE čierny


Spoločnosť Marshall predstavuje reproduktor nového radu s veľkým potenciálom pre kvalitnú a veľmi hlasitú reprodukciu. Okrem toho zaujme prepracovaným vzhľadom v retro dizajne, ktorý kombinuje ladné tvary s koženým obložením a výraznou prednou mriežkou so zlatistým nápisom Marshall. V správnom štýle sú ladené aj ovládacie prvky, a to napriek tomu, že sú medzi nimi prvky, ako napríklad bluetooth, ktoré by ste v dobách tohto dizajnu len ťažko hľadali.


Neskutočný dizajn

V správnom štýle sú ladené aj ovládacie prvky, napriek tomu, že sú medzi nimi prvky, ako napríklad bluetooth, ktoré by ste v dobách tohto dizajnu len ťažko hľadali.

Ovládací prvky

Ovládacie prvky


Marshall je zárukou kvality

Marshall je zárukou kvality

Pokiaľ ide o kvalitu zvuku, STANMORE na vás rozhodne nebude šetriť. Je navrhnutý pre hlasitú reprodukciu, kde ešte len budete počuť, čo meno Marshall znamená na poli audio techniky. S dobre vyváženým zvukom sa môže pochváliť jasnými stredmi a rozšírenými výškami pre jasný zvukový výraz a dobre počuteľnú artikuláciu.


Hudobný zážitok na dosah

Samostatný zabudovaný basový reproduktor podáva silné a hlboké basy. Vďaka kompaktným rozmerom vás môže reproduktor Marshall STANMORE sprevádzať mohutným zvukovým výkonom kdekoľvek si len želáte - v kuchyni, izbe aj v kancelárii.

Plný zvuk

Plný zvuk

Kód:  MRS021b
Produktové číslo:  04091627
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13