Obnoviť stránku

Marshall MS-2 čierny

4,7 14 hodnotení
38,90 €

Marshall MS-2 čierny

Miniatúrny zosilňovač zo stajne Marshall je skvelý doplnok každého gitaristu, ktorý chce hrať aj mimo dosahu robustnej aparatúry. Ideálne na tréning alebo improvizované vystúpenie, kedy využijete uchytenie klipom na opasok. Zosilňovač je možné napájať adaptérom alebo batériami, takže si svoju gitarovú vezmete kamkoľvek až ku svojim poslucháčom.

Marshall MS-2 má 1W výstup do reproduktora, prípadne využijete konektor na slúchadlá. MS-2 je vybavený prepínateľnými zvukovými režimami Clean či Overdrive a na frekvenčné úpravy má otočný ovládač Tone. Celý zosilňovač je vytvorený v klasickom retro štýle s koženým vzhľadom, zaoblenými hranami a s neodmysliteľným, zlatistým nápisom Marshall.

Rozmery:
14 × 11 × 6 cm (V x Š x H)

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Tranzistorové

Určenie

Určenie Gitarové

Charakteristika

Celkový výkon 1 W
Počet kanálov 1
Počet stredobasových meničov 1
Priemer stredobasových meničov 2 "

Vlastnosti

Vlastnosti Prevádzka na batérie

Pripojenie

Počet vstupov 1
Slúchadlový výstup 6,3 mm Jack

Rozmery

Šírka 140 mm
Hĺbka 60 mm
Výška 110 mm
Kód:  MRS031a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M MS-2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13