Obnoviť stránku

Marshall Monitor - Black

4,9 42 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Marshall Monitor - Black

Slúchadlá Marshall Monitor spájajú vynikajúci zvuk s podareným a dostatočne robustným dizajnom. Ide o vôbec prvý circumaurálny model spoločnosti Marshall, ktorý poskytuje takmer dokonalú izoláciu okolitého hluku. Často cestujúcich používateľov určite poteší skladacia konštrukcia a dodávané puzdro na ľahšie prenášanie. Slúchadlá majú kompletne odpojiteľný kábel, ktorý možno zapojiť do pravej aj ľavej mušle. Signál je dokonca priechodný, takže môžete sa druhou zdierkou podeliť o hudbu s ostatnými užívateľmi. Jednotlačídlové ovládanie s mikrofónom na kábli vám umožní vybavovať hovory so širokou paletou mobilných telefónov.
Základom vynikajúceho zvuku sú vysokokvalitné meniče so 40 mm magnetmi. Produkujú vyvážený zvuk s hlbokými basmi, iskrivými výškami a prirodzenými stredmi. Špecialitou tohto modelu je proprietárny systém upchávok FTF. Ak ich necháte v mušliach, zvuk bude teplý a príjemný. Keď ich však vyberiete, získate naozaj analytické slúchadlá s veľmi otvoreným prejavom a analytickým zvukom - ako v štúdiu! 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  MRS003
Produktové číslo:  04090800
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07