Obnoviť stránku

Marshall MID Bluetooth

4,6 50 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Marshall MID Bluetooth

Špičkové bezdrôtové slúchadlá Marshall MID Bluetooth vydržia až 30 hodín na jedno nabitie, svoju milovanú hudbu si tak užijete oveľa dlhšie, než je štandardom. Prináša hlboké basy a lepšie detaily výšok s vycibreným stredom rozsahu a celkovo nižším skreslením. Pomocou tlačidla je možné ovládať hudbu i hovory, takže poslúži aj ako handsfree.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Výdrž na jedno nabitie až 30 hodín
  • Podpora bezdrôtového kodeku aptX
  • Ovládací klobúčik pre nastavenie hudby a telefónnych hovorov
  • Vycibrený dizajn a do detailu dotiahnutá konštrukcia
  • Vysoko pohodlné náušníky pre dlhé počúvanie
 

Pohodlné počúvanie po dlhú dobu

Slúchadlá dostali vylepšený zvuk, vzhľad, trvanlivosť aj ergonómiu. Dizajn slúchadiel obsahuje viac zaoblených línií a novo tvarované závesy a čelenka zvyšujú flexibilitu náušníkov. Stavané sú pre maximálne pohodlie aj pre dlhé hodiny počúvania. A s výdržou 30 hodín na jedno nabitie sa pritom nemusíte obávať, že by prestali hrať v tú pravú chvíľu. Pri bezdrôtovom počúvaní oceníte podporu bezstratového kodeku aptX, ktorý sa zaslúži o nízku latenciu a minimalizáciu problémov pri synchronizácii. V prípade vybitia batérií môžete použiť priložený kábel a pokračovať v počúvaní.

 
 
 

Univerzálne tlačidlo

So slúchadlami budete ľahko ovládať hudbu. Na náušníku našlo miesto ovládacie tlačidlo s funkciou Play, Pause, Shuffle a tiež ovládanie hlasitosti. Po spárovaní s vaším smartphonom tiež umožňuje prijímať, odmietať alebo ukončovať telefónne hovory na pár stlačení. To všetko bez toho, aby ste museli vyberať svoj telefón z vrecka. Jednoduché prenášanie slúchadiel vám umožní ich veľmi kompaktné zloženie.

 
 
 
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  MRS010x2
Produktové číslo:  04091742
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04