Obnoviť stránku

Marshall MID ANC Bluetooth

4,9 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 196,90 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 190,99 €/ks

Marshall MID ANC Bluetooth


Prémiové slúchadlá od Marshall

MID ANC Bluetooth sú ďalšie kapitolou v dejinách produktov slávnej britskej hudobnej spoločnosti Marshall. Zamilujete si ich unikátny a rafinovaný retro dizajn, ktorý zostáva verný siluete pôvodných slúchadiel tejto značky a precízne spracovanie z prémiových materiálov. Ohromí vás tiež sloboda a pohodlie bezdrôtovej technológie Bluetooth a výdrž až 30 hodín na jedno nabitie. Spoločne s dokonalým hudobným prejavom skrátka ideálna kombinácia.


Všetko, alebo nič

Taká dobrá je technológia aktívneho potlačenia šumu – počujete buď všetko, alebo vôbec nič. Zamerajte sa na to, na čom vám pri počúvaní skutočne záleží a zvyšok nechajte bokom. Slúchadlá Marshall MID ANC Bluetooth potlačia okolitý šum a umocnia váš zážitok z kvalitnej muziky.


Kľúčové vlastnosti slúchadiel Marshall MID ANC Bluetooth

  • Bezdrôtový prenos vďaka technológii Bluetooth aptX
  • Špičková technológia aktívneho potlačenia šumu
  • Až 30 hodín výdrže na jedno nabitie (20 h s aktívnym potlačením šumu)
  • Marshall MID ANC Bluetooth vybočujú z radu unikátnym retro dizajnom
  • Kvalitný zvukový prejav so 40 mm dynamickými meničmi
  • Zložíte ich na cestu za pár sekúnd
  • Centrom ovládania slúchadiel MID ANC Bluetooth je špeciálne všestranné tlačidlo Control Knob
  • Možnosť zdieľania hudby cez 3,5 mm jack
  • Prémiové materiály
  • Ergonomická konštrukcia slúchadiel MID ANC Bluetooth sa dokonale prispôsobí vašim ušiam


Uši ako v bavlnke so slúchadlami Marshall MID ANC Bluetooth

Prémiové slúchadlá si žiadajú prémiové materiály. Pri slúchadlách Marshall MID ANC Bluetooth to platí dvojnásobne. Ich plyšový náhlavník zabalený do mäkkého mikrovlákna a 3D pánty si skrátka zamilujete. A pokračujeme ďalej – ergonomický tvar náušníkov, ktoré sa dokonale prispôsobia vášmu uchu, mosadzné logo Marshall aj čierne eloxované kovové detaily. Možno si želať viac?


Sloboda bez drôtov s Marshall MID ANC Bluetooth

S technológiou Bluetooth aptX sa do žiadnych káblov nezamotáte. Slúchadlá MID ANC Bluetooth britskej značky Marshall poskytujú dokonalú kvalitu zvuku a absolútne bezdrôtové pohodlie až do 10 m od prijímača. Upozorňujeme, že keď si raz zvyknete na voľnosť bez akýchkoľvek káblov, bude pre vás veľmi ťažké presedlať späť na staré káblové slúchadlá.


Výdrž, ktorú budete slúchadlám závidieť

So slúchadlami Marshall MID ANC Bluetooth si môžete bezdrôtový prenos užiť od rána do večera. Výdrž až 20 hodín nepretržitého počúvania s aktívnym potlačením šumu – prípadne 30 hodín bez neho – pri slúchadlách rozhodne nie je obvyklá. Napokon, aj vy im budete 20 hodín bez únavy a bez spánku v nabíjačke závidieť.



Vybočte z radu so slúchadlami značky Marshall

Dizajn slúchadiel MID ANC Bluetooth si len tak nikto nepopletie. Bol navrhnutý s ohľadom k tradíciám hudobného priemyslu a siluete ďalších výrobkov značky Marshall. Briti sa však pri vývoji zamerali tiež na jeho praktickosť – slúchadlá možno za chvíľku zbaliť a vziať si ich na cestu. V balení nájdete aj elegantné cestovné puzdro, opäť z prémiových materiálov. Čerešničkou na torte je osobitý, avšak veľmi kvalitný hudobný prejav – 40 mm dynamické meniče poskytujú robustný zvuk s vyrovnaným množstvom basov. Ideálne pre tých, ktorí požadujú ten najlepší zvuk.


Drobnosti, ktoré si zamilujete

MID ANC Bluetooth toho ponúkajú oveľa viac. Zvlášť návykovým prvkom je Control Knob – jediné všestranné tlačidlo, s ktorým môžete prehrávať, pozastavovať aj prepínať muziku, meniť hlasitosť, vypnúť aj zapnúť slúchadlá, a dokonca zdvíhať či odkladať hovory vašich priateľov. Aj samotné telefonovanie bude vďaka vstavanému mikrofónu hračka. A keď už sme pri tých priateľoch – ak sa budete s nimi chcieť podeliť o vašu obľúbenú pesničku, stačí ich slúchadlá jednoducho zapojiť do vašich prostredníctvom kábla s klasickým 3,5 mm jackom. A zázrak je na svete.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Na uši
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack, Bluetooth
Podporované kodeky aptX
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Áno

Vlastnosti a funkcie

Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Ďalšie vlastnosti Skladacia konštrukcia

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 98 dB/mW
Impedancia 32 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Frekvencia do 20 000 Hz
Impedancia 32 Ohm

Batéria

Maximálna výdrž batérie 30 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 30 h
Nabíjanie akumulátora microUSB

Hmotnosť

Hmotnosť 208 g
Kód:  MRS010x21
Produktové číslo:  04092138
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01