Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Marshall Major III Bluetooth – Black

4,9 66 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Marshall Major III Bluetooth – Black


Až 30 hodín bezdrôtového počúvania

Slúchadlá Major III Bluetooth sú ďalšou kapitolou v dejinách produktov slávnej britskej hudobnej spoločnosti Marshall. Zamilujete si ich pre unikátny a rafinovaný retro dizajn, ktorý zostáva verný siluete pôvodných slúchadiel tejto značky. Ohromí vás tiež sloboda a pohodlie bezdrôtovej technológie Bluetooth a výdrž slúchadiel Marshall Major III Bluetooth až 30 hodín na jedno nabitie. Spoločne s dokonalým hudobným prejavom skrátka ideálna kombinácia.


Sloboda bez drôtov, na ktorú si ľahko zvyknete

S technológiou Bluetooth aptX sa do žiadnych káblov nezamotáte. Slúchadlá Marshall Major III Bluetooth poskytujú dokonalú kvalitu zvuku a absolútne bezdrôtové pohodlie až do 10 m od prijímača. Upozorňujeme, že keď si raz zvyknete na voľnosť bez akýchkoľvek káblov, bude pre vás veľmi ťažké presedlať späť na staré káblové slúchadlá.


Kľúčové vlastnosti slúchadiel Marshall Major III Bluetooth, čierne

  • Bezdrôtový prenos vďaka technológii Bluetooth s kodekom aptX
  • Až 30-hodinová výdrž na jediné nabitie
  • Marshall Major III Bluetooth vybočujú z radu unikátnym retro dizajnom
  • Kvalitný zvukový prejav vďaka 40 mm dynamickým meničom
  • Slúchadlá možno zložiť za pár sekúnd
  • Špeciálne multifunkčné tlačidlo Control Knob
  • 3,5 mm jack konektor na jednoduché zdieľanie hudby s priateľmi
  • Pohodlná konštrukcia sa dokonale prispôsobí vašim ušiam


Bezkonkurenčnú výdrž slúchadiel vám bude každý závidieť

So slúchadlami Marshall Major III Bluetooth si môžete bezdrôtový prenos užiť od rána do večera a ešte vám zostane niekoľko hodín do ďalšieho dňa. Výdrž až 30 hodín nepretržitého počúvania na jediné nabitie im ostatné slúchadlá môžu akurát závidieť. Napokon – vy im 30 hodín bez únavy a bez spánku v nabíjačke budete závidieť tiež.


Vybočte z radu s Marshall Major III Bluetooth

Dizajn slúchadiel Major III Bluetooth si len tak nikto nepopletie. Bol navrhnutý s ohľadom k tradíciám hudobného priemyslu a siluete ďalších výrobkov značky Marshall. Briti sa však pri vývoji zamerali tiež na jeho praktickosť – slúchadlá možno za chvíľku zbaliť a vziať si ich na cestu. Čerešničkou na torte je osobitý, avšak veľmi kvalitný hudobný prejav – 40 mm dynamické meniče poskytujú slúchadlám Marshall Major III Bluetooth vylepšené basy, plynulé stredy a jasné výšky.



Drobnosti slúchadiel Marshall Major III, ktoré si zamilujete

Marshall Major III Bluetooth toho ponúkajú oveľa viac. Zvlášť návykovým prvkom je Control Knob – jediné všestranné tlačidlo, s ktorým môžete prehrávať, pozastavovať aj prepínať muziku, meniť hlasitosť, vypnúť aj zapnúť slúchadlá, a dokonca zdvíhať či odkladať hovory. Aj samotné telefonovanie bude so slúchadlami Marshall Major III Bluetooth vďaka vstavanému mikrofónu hračkou.


Zdieľajte hudbu so svojimi priateľmi

A keď už sme pri tých priateľoch – ak sa budete chcieť s nimi podeliť o vašu obľúbenú pesničku, stačí ich slúchadlá jednoducho zapojiť do slúchadiel Marshall Major III Bluetooth prostredníctvom kábla s klasickým 3,5 mm jackom. A zázrak je na svete.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Na uši
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Podporované kodeky aptX
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Áno

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Ďalšie vlastnosti Skladacia konštrukcia

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 97 dB/mW
Impedancia 32 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Funkcie Stlmenie mikrofónu

Hmotnosť

Hmotnosť 178 g
Kód:  MRS010y4
Produktové číslo:  04092186
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14