Obnoviť stránku

Marshall Major II Bluetooth – Black

4,7 107 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Marshall Major II Bluetooth – Black

Špičkové bezdrôtové slúchadlá Marshall Major II Bluetooth vydržia až 30 hodín na jedno nabitie, svoju milovanú hudbu si tak užijete oveľa dlhšie, než ako je štandard. Prináša hlboké basy a lepšie detaily výšok s vycibreným stredom rozsahu a celkovo nižším skreslením. Pomocou tlačidla možno ovládať hudbu aj hovory, takže poslúžia aj ako handsfree.

Kľúčové vlastnosti

  • Výdrž na jedno nabitie až 30 hodín
  • Podpora bezstratového kodeku aptX
  • Tlačidlo na ovládanie hudby a telefónnych hovorov
  • Vycibrený dizajn a do detailu dotiahnutá konštrukcia
  • Veľmi pohodlné náušníky na dlhé počúvanie

Pohodlné počúvanie dlhú dobu

Slúchadlá dostali vylepšený zvuk, vzhľad, trvanlivosť aj ergonómiu. Dizajn slúchadiel obsahuje viac zaoblených línií a novo tvarované závesy a čelenka zvyšujú flexibilitu náušníkov. Stavané sú na maximálne pohodlie aj na dlhé hodiny počúvania. A s výdržou 30 hodín na jedno nabitie sa pritom nemusíte obávať, že prestanú hrať v tej pravej chvíli. Počas bezdrôtového počúvania oceníte podporu bezstratového kodeku aptX, ktorý má zásluhu na nízkej latencii a minimalizácii problémov počas synchronizácie. V prípade vybitia batérií môžete použiť priložený kábel a pokračovať v počúvaní.

Univerzálne tlačidlo

So slúchadlami budete ľahko ovládať hudbu. Na náušníku si našlo miesto ovládacie tlačidlo s funkciou Play, Pause, Shuffle a tiež s ovládaním hlasitosti. Po spárovaní s vaším smartfónom tiež umožňuje prijímať, odmietať alebo ukončovať telefónne hovory na pár stlačení. To všetko bez toho, aby ste museli vyberať svoj telefón z vrecka. Kompaktné zloženie slúchadiel umožní ich veľmi jednoduché prenášanie.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  MRS010x
Produktové číslo:  04091378
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04