Obnoviť stránku

Marshall Major II - Black

4,7 94 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Marshall Major II - Black

 Marshall Major II - Black
 

Reálny zvuk vo vysokom rozlíšení

Slúchadlá Marshall Major II poskytujú hlbšie basy a lepšie detaily výšok s vycibreným stredom rozsahu a celkovo nižším skreslením. Konštrukcia vám umožňuje vybrať si, na ktorej strane budete radšej nosiť kábel - odnímateľný obojstranný vinutý s odolnou vinylovou úpravou, s mikrofónom a diaľkovým ovládačom, vybavený L-konektorom, ktorý poskytuje lepšiu trvanlivosť a jednoduché prenášanie. 


Pohodlné nosenie aj po dlhšej dobe

Impozantný vývoj týchto slúchadiel posunul celkovú úroveň slúchadiel o niekoľko stupňov. Zlepšenie zvuku, vzhľadu, trvanlivosti a ergonómie prináša úplne novú úroveň počúvania. Celkový vzhľad slúchadiel obsahuje viac zaoblených línií a nové tvarované závesy a čelenka zvyšuje flexibilitu náušníkov a prinášajú väčšie pohodlie na dlhé hodiny počúvania. Jednoduché prenášanie slúchadiel vám umožní ich veľmi kompaktné zloženie.

 Marshall Major II - Black
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  MRS010a
Produktové číslo:  04090985
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04