Obnoviť stránku

Marshall KILBURN - čierny

4,8 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Marshall KILBURN - čierny

Patríte medzi milovníkov hudby, ktorí chcú svoju vášeň prevádzkovať kdekoľvek? Spoločnosť Marshall hrdo predstavuje výkonný, a predsa mobilný reproduktor Kilburn. Neutečie vám jediný akord, pretože je jeden z najhlasnejších reproduktorov vo svojej triede. Napriek tomu sa dá prenášať a prevádzkovať až 20 hodín na zabudovanú batériu. Kožený opasok umožňuje jednoduché a štýlové cestovanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi hlasný a kvalitný zvuk kdekoľvek
  • Klasický dizajn skrývajúci solídnu aparatúru
  • Až 20 hodín hrania mimo dosahu zásuvky
  • Cez Bluetooth použite smartfón, tablet, notebook, ..
  • Ostatné zdroje pripojíte cez 3,5mm vstup

Reprezentant Marshall

Aj keď má nezameniteľné retro poňatie, skrýva v sebe kus inžinierstva, pre ktoré sa Marshall stal značkou oslavovanou zástupmi profesionálnych muzikantov. Kilburn produkuje dobre vyvážený zvuk, ktorý má jasnú stredovú líniu a čisté výšky na správne podanie s dobre počuteľnou artikuláciou. Podľa vlastného ucha a osobných preferenciách si môžete zvuk doladiť klasickými analógovými gombíkmi.

Kód:  MRS029a
Produktové číslo:  04091189
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04