Obnoviť stránku

Marshall ACTON čierny

4,9 32 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Marshall ACTON čierny

Spoločnosť Marshall predstavuje malý reproduktor nového radu s veľkým potenciálom pre kvalitnú a veľmi hlasitú reprodukciu. Okrem toho zaujme prepracovaným vzhľadom v retro dizajne, ktorý kombinuje ladné tvary s koženým obložením a výraznou prednou mriežkou so zlatistým nápisom Marshall. V rovnakom štýle sú ladené aj ovládacie prvky, a to aj napriek tomu, že sú medzi nimi prvky, ako napríklad Bluetooth, ktorý by ste v dobách tohto dizajnu ťažko hľadali.
Jeho malé rozmery popierajú zákony logiky, pretože v reproduktore je sila, ktorú by ste rozhodne nečakali. S dobre vyváženým zvukom sa môže pýšiť jasnými stredmi a rozšírenými výškami pre jasný zvukový výraz a dobre počuteľnú artikuláciu. Samostatný zabudovaný basový reproduktor podáva silné a hlboké basy. Vďaka kompaktným rozmerom vás môže reproduktor Marshall ACTON sprevádzať mohutným zvukovým výkonom kdekoľvek si len prajete - v kuchyni, izbe či v kancelárii.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 3 000 g

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Typ sústavy

Aktívne/pasívne Aktívne (samostatné)
Mechanika Bez mechaniky
Vlastnosti a funkcie Bezdrátový prenos hudby

Charakteristika

Pripojenie

Technológia Bluetooth
Vstupy 3,5 mm Jack

Rozmery reproduktora

Šírka reproduktorov 264 mm
Výška reproduktora 160 mm
Hĺbka reproduktora 150 mm
Kód:  MRS023b
Produktové číslo:  04091800
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06