Obnoviť stránku

MARK MADDOX Mahü HM7112-20

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MARK MADDOX Mahü HM7112-20

Túžite si zaobstarať štýlové hodinky, ktoré skvele padnú k obleku či kostýmu a zároveň zapôsobia ako perfektný doplnok tiež k voľnočasovému oblečeniu? Analógové unisex hodinky MARK MADDOX Mahü HM7112-20 na prvý pohľad zaujmú svojím vzhľadom a kvalitným spracovaním. V jednoduchosti je krása. Tomuto výroku sú hodinky Mahü HM7112-20 dokonale oddané. Čisté línie bez akýchkoľvek ozdobných prvkov podčiarkujú celkovú nadčasovú eleganciu týchto hodiniek. Módne hodinky z kolekcie Mahü upútajú pozornosť minimalistickým bielym ciferníkom bez číslic a symbolov, ktorý zdobí iba čierny rámik a krátke ručičky zlatej farby. Hranaté oceľové puzdro hodiniek v sebe ukrýva tichý a spoľahlivý batériový strojček Quartz. Vďaka dizajnovo podarenému remienku z ocele zlatej farby budú hodinky krásne sedieť na ruke a skvele korunovať váš aktuálny outfit.

Kľúčové vlastnosti hodiniek MARK MADDOX Mahü HM7112-20

  • Módne unisex hodinky MARK MADDOX Mahü HM7112-20
  • Elegantný a nadčasový vzhľad hodiniek v zlatej farbe
  • Kvalitné materiály a precízne spracovanie
  • Štýlový ciferník bez číslic a symbolov
  • Netradičné hranaté puzdro z kvalitnej ocele
  • Minerálne sklíčko odolné proti poškriabaniu
  • Batériový strojček Quartz je zárukou spoľahlivosti
  • Remienok z ocele zaisťuje dlhú životnosť
  • Vodotesnosť hodiniek 5 ATM umožňuje sprchovanie i umývanie rúk

Štýlový dizajn i funkčnosť hodiniek Mahü HM7112-20

Obľúbená španielska značka Mark Maddox kladie pri hodinkách Mahü HM7112-20 dôraz nielen na dizajn, ale aj na výbornú kvalitu použitých materiálov a funkčnosť hodiniek. Náramok hodiniek je preto vyrobený z odolnej ocele, čo zaisťuje ich dlhú životnosť aj pri dennodennom používaní. Odolné minerálne sklíčko zase poskytuje dobrú ochranu celému ciferníku. Aby ste sa nemuseli báť ani náhodného dažďa alebo striekajúcej vody, sú hodinky Mahü vybavené vodotesnosťou 5 ATM. To znamená, že si s hodinkami môžete bez obáv umývať ruky alebo si dať horúcu sprchu. Hodinky Mahü sú tak pripravené stať sa vaším spoločníkom na každú príležitosť.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 32 mm

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Zlatá
Materiál remienka Oceľ

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO12409
Produktové číslo:  8431283495375

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01