Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MARIMEX UNO 35 l

4,2 7 hodnotení
191,90 €

MARIMEX UNO 35 l

UNO 35 je solárna sprcha s objemom až 35 litrov na vonkajšie použitie, ktorá celkom iste nájde uplatnenie pri chatách či v záhrade pri rodinnom dome. Jediné, čo na prevádzku budete potrebovať, je prívod vody, na ktorý musí byť sprcha neustále pripojená. V neposlednom rade tiež bude potrebné slnečné počasie. Ľahko a ekologicky budete mať zaistený prísun teplej vody na sprchovanie. Povrch konštrukcie sprchy v tvare valca totiž slúži ako solárny kolektor, čím ohrieva vodu vo valci. Perfektná stabilita je zaistená pomocou štvorice skrutiek (nie sú súčasťou balenia), ktorými sa sprcha pripevňuje na zem. Je teda predpoklad pevného podkladu - dlažba, betón či iný tvrdý podklad.

Kľúčové vlastnosti

  • Ekologický ohrev vody
  • Maximálny prípustný tlak vody - 3 bary
  • Jednoduchá inštalácia
  • Dokáže ohriať vodu až na 60 °C
  • Kohútik na oplachovanie nôh
  • Súčasťou balenia je aj hadicová rýchlospojka a teflónová páska
  • Ekologický ohrev

    Tento model sprchy navyše disponuje kohútikom na oplachovanie nôh vo výške kolien. Súčasťou balenia je aj sprchovacia hlavica s kĺbom, vďaka čomu ju možno ľahko polohovať. Ventil umožňuje jednoduché nastavenie teploty vody na sprchovanie. Teplota ohriatej vody vnútri môže dosahovať až 60 °C, preto je vhodné ju správne zmiešať s vodou z vodovodu, práve pomocou tohto ventilu - presne tak, ako to poznáte pri klasických sprchách. Tlak vody smie byť maximálne 3 bary.
    Doplňujúce informácie:
    Kotviaca doska:
    4 otvory s priemerom 9 mm
    rozstup:   145 × 145 mm
    Výška bez telesa:
    145 cm

    Celková výška:
    210 cm


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vlastnosti

Min. potrebný tlak 2 bar
Max. povolený tlak 3 bar
Objem zásobníka 35 l
Max. teplota vody 60 °C
Vlastnosti Solárny ohrev vody, Regulácia teploty vody, Kohútik na nohy
Druh montáže Pevná montáž

Rozmery

Hmotnosť 9 kg
Kód:  MARBA080
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  10992038
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02