Obnoviť stránku

MARBLE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MARBLE

Máte MacBook, Dell XPS 13 (9350) alebo Huawei Matebook a chceli by ste rozšíriť ich konektivitu? Potom vyskúšajte Marble, dokovaciu a napájaciu stanicu v jednom. K vášmu počítaču s USB Type-C konektorom pripojí rad periférií, ako je iPhone, iPad, iMac, dva Full HD monitory, tlačiareň, hodinky Apple Watch, MP3 prehrávač a veľa ďalších.

Kľúčové vlastnosti

  • Dokovacia stanica a nabíjačka v jednom
  • Vhodné pre MacBook, Dell XPS 13, Huawei Matebook
  • Pripojí rad zariadení k počítaču
  • Kompaktné rozmery - zmestí sa do tašky i vrecka

USB hub a nabíjačka v jednom

Krabička je vybavená dvoma USB Type-C portami, dvoma USB 3.0 portami, HDMI Type-D, mini DisplayPortom a čítačkou microSD kariet, skrz ktorú dostanete do MacBooku fotky. Špecialitou Marble je, že funguje aj ako nabíjačka s dobíjacím výkonom 60 W.

Kancelária kdekoľvek

Všetku svoju elektroniku budete môcť mať pri sebe, ako keby boli pripojené k vášmu zariadeniu. Cieľom bolo vytvoriť Marble zhruba v rovnakej veľkosti, akú má napájací adaptér, preto je kompaktný a ľahko vkĺzne do tašky alebo vrecka. Svoju kanceláriu si teda ľahko vytvoríte napríklad v kaviarni.

 

Parametre a špecifikácia

Značka notebooku

Značka notebooku Univerzálne
Kód:  DOKMR1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08