Obnoviť stránku

Marantz UD7007 strieborno-zlaté

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Marantz UD7007 strieborno-zlaté

Vychutnajte si fantastickú kvalitu obrazu Blu-ray alebo stream audio (vrátane FLAC) alebo dokonca video (vrátane DivX plus HD) z vašej domácej siete alebo internetu. UD7007 ponúka toľko s kombináciou BD, DVD a sieťového streamera. Na zabezpečenie najvyššej kvality pri prehrávaní diskov CD a SACD sú na všetkých audio okruhoch k dispozícii zabudované zvukové moduly HDAM a špeciálne optimalizované komponenty. Výber je aj medzi symetrickým XLR a nesymetrickým cinch pripojením.

Kľúčové vlastnosti

  • Podpora digitálneho 3D signálu
  • Extrémne robustný dizajn a tienená elektronika na zníženie rušenia
  • Zdieľajte zvuk a video z rôznych zariadení
  • Podporuje širokú škálu audio / video formátov
  • Fantastická kvalita zvuku s podporou SACD

Kvalitné vybavenie

Rýchlo pracujúci vysokokvalitný pohon je tienený horným hliníkovým panelom a dolným oceľovým podvozkom. Telo zariadenia je mimoriadne robustné a prídavná spodná doska ďalej zosilňuje zariadenie, aby sa znížil potenciál vibrácií. Elektronika je taktiež rozdelená do piatich samostatných sekcií, ktoré obmedzujú rušenie a zlepšujú kvalitu . Okrem toho sa výstup vykonáva pomocou dvoch HDMI konektorov 3D a nič nebráni flexibilnému pripojeniu. S podporou takéhoto zariadenia nebudete pravdepodobne prekvapení režimom "Pure Direct", aby ste si mohli vychutnať najjemnejšie odtiene CD SACD.

Kód:  MAR002f
Produktové číslo:  UD7007 SG

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13