Obnoviť stránku

Marantz SR5009 čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Marantz SR5009 čierny

Sieťový AV prijímač Marantz SR5009 ponúka vynikajúcu funkčnú výbavu a nekompromisnú zvukovú kvalitu. Fanúšikovia prenosných zariadení, napríklad kamier, chytrých telefónov či tabletov, iste ocenia vstupmi HDMI a USB na čelnom paneli pre uľahčenie konektivity a okamžitého prehrávania. Portom USB pripojíte bez problémov nielen rôzne pamäťové úložisko, ale aj priamo digitálne váš iPod/iPhone a pri prehrávaní ho budete rovno nabíjať.

Plnohodnotná výbava

Marantz SR5009 môžete využívať režime pre sedemkanálové domáce kino s až dvoma subwoofermi . V prípade päť kanálov inštalácie možno zvyšné pár reproduktorových svoriek využiť pre zlepšenie stereofónneho obrazu zdvojnásobením príkonu predných reproduktorov (bi-amp), alebo pre počúvanie z ďalších reprosústav v inej miestnosti (druhá zóna). Pomocou intuitívneho rozhrania na obrazovke (MCACC) a dodávaného mikrofónu navyše nastavíte optimálne vyváženie reprosústav v niekoľkých málo krokoch.

Osem vstupov HDMI

Prijímač má samostatné dekodéry pre stratové aj bezstratové zvukové formáty vrátane Dolby True HD a DTS Master Audio. Nechýba ani podpora pokročilého algoritmu Dolby Pro Logic IIz, ktorý dokáže vytvoriť 7kanálový výstup z klasickej päť kanálov stopy. Pre pripojenie zdrojov s vysokým rozlíšením budete mať k dispozícii osem vstupov HDMI (vrátane jedného na čelnej strane). Výstupný port HDMI potom podporuje funkciu spätného kanálu audia , Takže s ním môžete tiež prijímať zvuk z televízora, napríklad pri použití zabudovaného televízneho tunera. Samozrejmosťou je tiež zachovanie priechodných portov HDMI aj v pohotovostnom režime receivera.

Bezdrôtová konektivita

Marantz SR5009 sa môže tiež pochváliť podporou širokej palety sieťových prvkov. Zabudované technológie Bluetooth, WiFi a Airplay vám uľahčí prehrávanie z ľubovoľného zariadenia z okolia receivera. Samozrejmosťou je tiež aplikácia pre intuitívne ovládanie receivera priamo z vášho chytrého zariadenia s operačným systémom Android alebo iOS (iPhone/iPod). Ako zdroj audia vám môže slúžiť tiež niektorá z tisícoviek internetových rádiových staníc.

Výbava budúcnosti

HDMI porty receiveru sú priechodné pre 3D a rozlíšenie 4K/60 Hz , Navyše však dokážu navýšiť rozlíšenie z bežných zdrojov práve až na 4K. Prístroj využíva tiež úspory energie vďaka režimu Smart ECO, ktorý automaticky šetrí v prípade, keď nie je potrebné, plná spotreba.

Parametre a špecifikácie:

Zvukové charakteristiky:
Počet kanálov: 7.2
Výstupný výkon (8 ohmov, 20 Hz - 20 kHz, 0,08%, budenie 2 kanálov): 100 W
Výstupný výkon (6 ohmov, 1 Hz, 0,7%, budenie 2 kanálov): 140 W
Minimálne 70% výkonu pri budení všetkých kanálov

Dekodéry:
DTS HD Master/DTS 5.1/DTS ES/DTS 96/24
Dolby TrueHD/Dolby Digital EX/ProLogic IIx/Dolby ProLogic IIz
Viackanálové stereo
Maximálne 7kanálové spracovanie predzosilňovača kanálov
Zdokonalenie komprimovaných súborov MDAX2

Zdokonalenia zvuku:
Diskrétne výkonový zosilňovač/topológie prúdovej spätnej väzby/Hyperdynamické zosilňovacie moduly (HDAM)/Technológia Pure Direct/Audio komponenty vysokej kvality/Audyssey MultEQ XT/Audyssey Dynamic EQ a Dynamic Volume

Vstupy:
2 + 1x kompozitný video (1x na čelnom paneli)
2x komponentné video
7 + 1x HDMI v1.4 (1x na čelnom paneli)
4x analógové audio
2x optické digitálne audio
2x koaxiálny digitálny audio
1x 7.1-kanálový analógový
1x čelný port USB (spolupracuje s iPhone/iPod/USB audio)
1x RJ-45 (ethernet LAN)

Výstupy:
1x kompozitný
1x komponentný video
2x HDMI v1.4 (1x s ARC)
1x analógový výstup
1x analógový pre ďalšiu miestnosť
1x 7.2kanálový predzosilnený (2x predzosilnený pre subwoofer)
7x reproduktorové skrutkovacie terminály (Bi-amp/reproduktory A/B)

Sieťové funkcie:
Certifikácia DLNA v1.5
Zvuk cez sieť: MP3/WAV/AAC/FLAC/ALAC/WAV
DSD Audio Streaming
FLAC HD 192/24, WAV 192/24, ALAC 96/24, AIFF 192/24
Fotografie cez sieť: JPEG
AirPlay
Windows Playtech/certifikácia Windows 8
Internetová rádia (vTuner)
Spotify
Aplikácia pre ovládanie smartfónmi iOS/Android
Ethernet/WiFi/Bluetooth

Funkcia HDMI:
Konverzia videa analóg -> HDMI/upscaling až na 4K 24/25/30 Hz/3D priechodná/4K 60 Hz priechodná/HDMI priechodná v pohotovostnom režime/spätný kanál audia/auto Lipsync/CEC/redukcia šumu/picture adjust

Viaczónové prehrávanie:
Počet zón: 2
Zdroj zvuku: sieť, USB, analog
Výstup: repro, predzosilnený výstup
Ovládanie IP, RS 232, Webom, ovládanie applikace
Marantz remote bus
DC Trigger output

Ostatné:
Automatická konfigurácia reproduktorov pomocou mikrofónu/FL Display/Graphic User Interface - GUI (grafické užívateľské nastavenie)/Setup Assistent (asistent nastavenie)/Update firmware cez sieť či USB/Regulovateľná výhybka/optimized Bass Redirection/automatické vypnutie/časovač uspania/režim ECO/FM tuner s RDS

Napájanie:
Prevádzková spotreba: 650 W
Režim bez zvuku (ECO zap./Vyp): 45/75 W
Spotreba v pohotovostnom režime/CEC/Network: 0,2 W/0,5 W/2,7 W

Prevedenie:
Farba: čierna
Rozmery: 440 x 346 x 161 mm (Š x H x V)
Hmotnosť: 10,3 kg

Kód:  MAR003e4
Produktové číslo:  SR-5009/N1B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03