Obnoviť stránku

Marantz Professional Turret

2,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
397,90 €

Marantz Professional Turret

Multifunkčný streamovací systém s profesionálnymi parametrami

Marantz Professional Turret je ľahko použiteľné all-in-one zariadenie spájajúce webovú Full HD kameru s kodekom H.264, ktorá je lemovaná LED svetelným krúžkom s prirodzeným denným svetlom a kvalitný USB kondenzátorový mikrofón s pop filtrom. Tento multifunkčný streamovací systém je ideálne riešenie pre podcasty, vloging, gaming, vytváranie Youtube obsahu alebo videohovory s profesionálnymi parametramiPre maximálne pohodlné používanie zariadenia disponuje ergonomickou horizontálnou stolnou konštrukciou s kompaktnými rozmermi a nastaviteľným ramenom.


Kľúčové vlastnosti streamovacieho setu Marantz Professional Turret

  • Všestranný streamovací systém all-in-one
  • Kompaktný dizajn pre ľahkú manipuláciu
  • Webová Full HD kamera s kompresiou videa H.264
  • Vysoko kvalitný kondenzátorový USB mikrofón so vzorkovacou frekvenciou 48 kHz/16-bit
  • Stmievateľný LED svetelný krúžok (5 600K)
  • Profesionálny zosilňovač pre slúchadlá
  • Mikrofón disponuje pop-filtrom
  • USB-C s nízkou latenciou pre rýchly prenos dát
  • Interný rozbočovač s dvomi USB 3.0 portmi
  • Prídavné svetelné filtre súčasťou balenia

Špičkový záznam obrazu a zvuku vo vysokom rozlíšení

Marantz Professional Turret je vybavený špičkovou kamerou s Full HD rozlíšením (1 920 × 1 080 pixelov) a funkciou automatickej expozície, ktorá zaistí dokonale jasný obraz aj pri nedostatočnom osvetlení v miestnosti. Pre profesionálny záznam zvuku je súčasťou setu kvalitný kondenzátorový mikrofón s vynikajúcou citlivosťou -34 dB ± 2 dB (0 dB = 1 V/Pa @ 1 kHz) a širokým frekvenčným rozsahom od 150 Hz do 15 kHz.

Optimálne nasvietenie záberu

Pomocou 100 mm LED prstenca môžete nastaviť optimálne nasvietenie scény vyváženým denným svetlom, ktoré je možné pomocou stmievača prispôsobiť konkrétnej situácii. Súčasťou príslušenstva streamovacieho setu Marantz Professional Turret sú dva filtre na úpravu svetelnej teploty (chladné/teplé svetlo) a jeden difúzny filter. Zabudovaný zosilňovač slúchadiel zaistí precízne monitorovanie zvukového výstupu vďaka nízkemu harmonickému skresleniu (THD < 0,009 %) a výstupnému výkonu 130 mW RMS.

Kvalitné spracovanie a kompaktné rozmery streamovacieho setu

Stolný streamovací set Marantz Professional Turret disponuje robustnou celokovovou konštrukciou s kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým môžete zariadenie ľahko prenášať a používať kdekoľvek práve potrebujete. Tento unikátny streamovací systém bol navrhnutý pre maximálne jednoduché a intuitívne použitie bez zložitej konfigurácie. Marantz Professional Turret je kompatibilný s poslednou verziou obľúbenej služby Skype a bezproblémovo spolupracuje s operačnými systémami Windows 7/8/10, Mac OS 10.6 a novší, Chrome OS alebo Android 5.0 a vyšší.

Intuitívne ovládanie

Na prednej strane horizontálnej veže sa nachádza ovládací panel, pomocou ktorého môžete nastaviť intenzitu prstencového LED svetla, hlasitosť zvuku v pripojených slúchadlách, zosilnenie mikrofónu či zapnutie/vypnutie záznamu zvuku alebo kamery. Marantz Professional Turret komunikuje s počítačom pomocou vysokorýchlostného konektora USB-C s nízkou latenciou. Vo výbave nechýba ani interný USB rozbočovač na pripojenie ďalších zariadení.



Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920 × 1080 px)

Vlastnosti

Vlastnosti Vstavaný mikrofón, Prisvietenie
Zorný uhol 78 °

Rozmery a hmotnosť

Šírka 42,4 cm
Výška 44,9 cm
Hĺbka 17,4 cm
Hmotnosť 3 500 g

Farba

Farba Čierna

Podporované OS

Podporovaný operačný systém Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS

Charakteristika mikrofónu

Zásada Kondenzátorový (elektretový)
Typ mikrofónu Stolný
Frekvencia od 150 Hz
Frekvencia do 15 000 Hz
Citlivosť -34 dB

Pripojenie

Pripojenie 3,5 mm Jack, USB

Vlastnosti

Vlastnosti Slúchadlový výstup
Súčasť balenia Rameno, Stojanček

Rozmery

Šírka 424 mm
Výška 498 mm
Hĺbka 204 mm
Kód:  MAR090a2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  316093

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12