Obnoviť stránku

Marantz NR1509 strieborno-zlatý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Marantz NR1509 strieborno-zlatý

Spoločnosť Marantz predstavuje kompaktný 5.2-kanálový AV reciever NR1509, ktorý aj napriek menším rozmerom poskytuje pozoruhodný výkon. Vďaka tomuto recieveru si budete môcť vychutnať špičkový zvuk vo vysokom rozlíšení zo zdrojov, ako sú Dolby TrueHD a DTS HD Master Audio. Marantz NR1509 v zlato-striebornom vyhotovení disponuje celkom šiestimi vstupmi HDMI, vrátane jedného na prednej strane, je tak kompatibilný so štandardmi videa 4K Ultra HD s podporou obsahu 60 Hz, sub-samplingu 4 : 4: 4 Pure Color, BT.2020. HDR a Dolby Vision. Marantz NR1509 disponuje výkonovým zosilňovačom, ktorý je osadený silnoprúdovými diskrétnymi tranzistormi na podporu zvuku s vysokým rozlíšením. 

Kľúčové vlastnosti AV receivera Marantz NR1509 strieborno-zlatý

  • Podpora HEOS, Bluetooth, WiFi a AirPlay 2
  • 5-kanálový diskrétny zosilňovač
  • Marantz 2016 AVR Remote
  • Audyssey MultEQ na jednoduchú inštaláciu a audio kalibráciu
  • Duálny výstupy pre subwoofery
  • Konektivita Smart TV
  • Podpora vlastnej pokročilej inštalácie

Kompaktný 4K sieťový receiver bez kompromisov

Vďaka integrovanému multi-room systému sa tento AV Reciever Marantz môže stať centrom HEOS systému, ktorý doručí zvuk do každej miestnosti vo vašej domácnosti. Ľahko tak môžete prehrávať hudbu z vlastných knižníc, internetových streamingových služieb a tisícov internetových rozhlasových staníc a pohodlne ich ovládať cez mobilné aplikácie HEOS. Streamovať môžete tiež hudbu z flashdisku (USB port je na čelnom paneli). Podporované sú služby ako napr. Spotify, internetového rádia TuneIn, Amazon Music, SoundCloud, Tidal, Napster alebo Deezer a mnoho ďalších. 

Ovládajte Marantz NR1509 hlasom

Marantz NR1509 možno tiež ovládať pomocou hlasovej asistentky Alexa od Amazonu. Stačí vysloviť príkaz a Alexa splní všetko, čo si budete priať – nastaví hlasitosť, preskočí na ďalšiu skladbu, prepne vstupy a mnoho ďalšieho, stačí si len stiahnuť aplikáciu HEOS Home Entertainment Skill, ktorá povolí hlasové ovládanie. Nové prepracované ovládanie taktiež ponúka aplikácie pre Android a iOS Marantz AVR Remote.
Ak ste milovníkom vinylov, tak Marantz NR1509 váš poteší, pretože disponuje priamym vstupom Phono. Tiež si bez problémov poradí s audio formátmi ako napr. ALAC, FLAC a WAV s vysokým rozlíšením až do 24 bit/192 kHz či stopy DSD 2.8 MHz a 5.6 MHz.


Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 440 mm
Výška 376 mm
Hĺbka 105 mm
Hmotnosť 8,2 kg

Farba

Farba Strieborná, Zlatá
Kód:  MAR003a9
Produktové číslo:  NR1509-N1SG

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19