Obnoviť stránku

Marantz MM7055 čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Marantz MM7055 čierny

Klasicky vyzerajúci zosilňovač MM7055 produkuje 140 wattov (8 ohmov) z každého z piatich kanálov, aby naplnil miestnosť delikátnym zvukom. Je ideálny pre viackanálový systém domáceho kina alebo ho môžete pripojiť k reproduktorom v rôznych miestach vášho domova. Stereofónnu reprodukciu dodá do dvoch miestností a do sekundárnej oblasti zahrá mono. Pokiaľ chcete rozširovať systém domáceho kina, je možné pridať MM7025 a dopriať si zvukový zážitok 7.1 alebo 9.1.

Kľúčové vlastnosti zosilňovače Marantz MM7055

  • 5-kanálový zosilňovač v puristickom dizajne
  • Presné a vyvážené tóny v širokom pásme
  • Zdroj pre masívny príval energie
  • Teplotne stabilný aj pri vysokom zaťažení
  • Ideálny pre formáty DTS Master Audio a Dolby TrueHD
  • Vstupy XLR a RCA s rôznou konfiguráciou
  • Čierne vyhotovenie

Starostlivý návrh

Šasi zosilňovača MM7055 je zhotovené z ťažkej ocele pre maximálnu izoláciu od vibrácií a elektromagnetického a rádiofrekvenčného rušenia. Výkon zosilňovača vychádza z masívneho napájacieho zdroja, kde je transformátor s viacnásobným EI jadrom a kondenzátory so schopnosťou ukladať energiu viac ako 65 000 µF. Kritické súčasti obvodov sú vybrané od mnohých svetových dodávateľov až po rozsiahlych skúškach. Sú tu prvýkrát použité výstupy LAPT Hyper Power z rady Reference. Topológia spätnej väzby potom zaisťuje ohromnú presnosť a kontrolu nad signálom aj pri vysokom zaťažení.

Zásobenie ľubovoľných reproduktorov

Výkon 140 wattov nie je len teoretické číslo z laboratórnych podmienok. Plný výkon dostanete v celej šírke pásma pri výstupe do 8 ohmových reproduktorov s 0,08 % celkovým harmonickým skreslením. MM7055 je však schopný dlhodobo prenášať aj zvuk do reproduktorov s nízkou impedanciou (6 ohmov), aby vyhovel rôznym repro-sústavám v domácnosti náročného poslucháča.

Teplotne stabilný

Výstupné stupne sa v MM7055 montujú na extrudovaný hliník do takzvaného tepelného tunela, čím sa zabezpečí efektívny odvod tepla. Teplotný snímač v prípade potreby vynúti chladenie, a tým systému poskytne optimálnu prevádzkovú teplotu. Je tak zaručená dlhodobá spoľahlivosť aj pri plnom využití potenciálu zosilňovača.

Parametre a špecifikácia:

Zvukové vlastnosti:
Kanály: 5
Výstupný výkon: 140 W (20 Hz – 20 kHz, 0,08 %)
Kmitočtová charakteristika: 8 Hz – 100 kHz (+/- 3 dB)
Odstup signál/šum: 105 dB

Rozhranie:
5× RCA vstup
5× XLR vstup
5 × reproduktorové svorky
D-Bus (vstup a výstup)
DC Trigger (vstup a výstup)
IR vstup

Príkon:
Prevádzka: 660 W
Standby: 0,2 W

Rozmery:
440 mm × 183 mm × 384 mm

Hmotnosť:
15,2 kg

Kód:  MAR004o2
Produktové číslo:  MM7055 B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18