Obnoviť stránku

Marantz MM7025 čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Marantz MM7025 čierny

Modelový rad zosilňovačov MM zaujme už na prvý pohľad nezvyčajne čistým dizajnom predného panelu, ktorý kamufluje vyspelú zvukovú technológiu. Prúdové spätnoväzbové obvody, ktoré sú špecialitou značky Marantz, zabezpečujú najčistejšiu zvukovú reprodukciu. Veľkou cnosťou MM7025 je zosilnenie veľmi širokého pásma bez skreslenia a schopnosť preniesť najjemnejšie zvuky aj dynamické vrcholy za všetkých okolností aj do rôznych reproduktorov.

Kľúčové vlastnosti zosilňovača Marantz MM7025

  • Dvojkanálový HiFi zosilňovač s výkonom 140 W 
  • Rafinovaný vzhľad a vynikajúca kvalita zvuku
  • Širokopásmové zosilnenie s vysokým výkonom
  • Teplotná aj výkonová stabilita (rovnaké fortissimo i pianissimo)
  • Flexibilné pripojenie vstupov aj reproduktorov
  • Kompaktné vyhotovenie aj na policu (hĺbka 35,2 cm)

Výkon prameniaci zo zdroja

Aj pri vysokej hlasitosti si zosilňovač Marantz MM7025 zachováva dostatok energie pre energické špičky. Vysoká kapacita zdroja začína nadmerným transformátorom s EI jadrom a starostlivo vybranými kondenzátormi so schopnosťou ukladať energiu až 30 000 µF. Táto kombinácia prináša špičkový výkon pre všetky stupne zosilňovača.

Konfigurácia podľa potreby

Model MM7025 podporuje rôzne konfigurácie systému. Je možné si vyhradiť oba kanály na počúvanie alebo použiť zosilňovač pre rôzne zóny, teda pre reproduktory v rôznych miestnostiach a prehrávajúce odlišný obsah. Chcete radšej pridať dvojicu reproduktorov do existujúceho domáceho kina? Ani to nie je problém. Zo zosilňovača vyťažíte maximum v konfigurácii, ktorá bude vyhovovať vašim predstavám.

Maximálne kompatibilné zapojenie

Zosilňovač má vo výbave RCA vstup aj vyvážený XLR, takže je MM7025 kompatibilný bez ohľadu na predzosilňovač alebo spracovanie signálu. Pre maximálnu flexibilitu si môžete vybrať vstupy nezávisle pre každý kanál. Na pripojenie prakticky ľubovoľného reproduktorového kábla sú tu pozlátené, štvorcestné viazacie stĺpiky.

Parametre a špecifikácia:

Zvukové vlastnosti:
Výstupný výkon: 140 W (20 Hz – 20 kHz, 0,08 %)
Frekvenčná odozva: 8 Hz – 100 kHz
Odstup signál/šum: 105 dB

Rozhranie:
2× RCA vstup
2× XLR vstup
2× reproduktorové svorky
D-Bus (vstup a výstup)
DC Trigger (vstup a výstup)
IR vstup

Príkon:
Prevádzka: 330 W
Standby: 0,2 W

Rozmery:
440 × 126 × 352 mm

Hmotnosť:
10,5 kg

Kód:  MAR004o1
Produktové číslo:  MM7025 B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06