Obnoviť stránku

Marantz CD6007 čierny

5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
406,90 €

Marantz CD6007 čierny

CD prehrávač Marantz CD6007 s vysoko kvalitným DAC prevodníkom

Hľadáte moderný prehrávač na počúvanie vašich CD a digitálnych hudobných formátov v TOP kvalite? Prehrávač Marantz CD6007 je potom trefa do čierneho. Nová generácia prináša špeciálne vybrané komponenty a vylepšené rozvrhnutie obvodov. Podporu digitálnych súborov WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC HD, ALAC, AIFF aj DSD zaisťuje predný USB port. Samozrejmosťou je možnosť prehrania klasických CD a CDR/RW. Tuhé nohy eliminujú nežiaduce vibrácie. Nová konverzia AK4490 DAC zaistí spoľahlivý prevod digitálnych signálov na analógové. Bezproblémovú kvalitu signálu potom zaručí patentovaný zosilňovač HDAM-SA2. Prehrávač je tiež vybavený špeciálnym zosilňovačom pre slúchadlá s nastavením zisku.

Kľúčové vlastnosti CD prehrávač Marantz CD6007, čierny

  • Moderný hudobný systém od americkej značky Marantz je vybavený USB portom na prehranie digitálnych formátov
  • Zvuk reprodukcie je optimalizovaný vďaka dvom voliteľným zvukovým filtrom
  • Marantz CD6007 disponuje vysoko kvalitnou konverziou D/A AK4490 na prehranie súborov s vysokým rozlíšením
  • Elimináciu nežiaducich vibrácií zaistí dvojvrstvová spodná doska a pevné nohy
  • Prehrávač Marantz CD6007 je vybavený pozlátenými výstupmi L/R Coax na spoľahlivé pripojenie k zosilňovaču
  • Súčasťou balenia je aj diaľkové ovládanie

Moderná technológia prináša dynamický zvuk

Patentovaný proprietárny obvod HDAM-SA2 vychádzajúci z pôvodného modulu HDAM zaručuje ešte stabilnejšie napájanie ako predchodca. Moduly prehrávača Marantz sa chovajú ako veľmi rozšírené operačné zosilňovače. Výrazne ich však prekonávajú, pokiaľ ide o rýchlosť otáčania a zníženú úroveň hluku. Výsledkom je oveľa presnejší, dynamickejší a podrobnejší zvuk Hi-Fi systému Marantz CD6007 aj pri vysokom výkone.

Marantz CD6007 disponuje praktickým diaľkovým ovládačom

Úplne perfektný zvuk bol vždy výsadou iba sál v multikinách, teraz však skutočne parádny zvuk prichádza aj do vašej obývačky s CD prehrávačom Marantz CD6007. Pre maximálne pohodlie nájdete v príslušenstve diaľkový ovládač, s ktorým sa nemusíte vôbec zdvihnúť zo svojho kresla.

Referenčná kvalita DA prevodníka

Marantz CD6007 je vybavený novou konverziou Hi-Res D/A. Je vybavený prevodníkom referenčnej triedy AK4490 D/A, ktorý ponúka dve voliteľné možnosti filtra, a poskytuje rozlíšenie až 192 kHz/24-bit a DSD 5,6 MHz pre optimálnu vernosť s presnými basmi, prirodzenými stredmi a jemnými výškami na prehrávanie CD a formáty Hi- Res z pamäťových zariadení USB. 

Marantz CD6007 má integrovaný slúchadlový zosilňovač

Prehrávač Marantz CD6007 používa exkluzívny obvod HDAM-SA2 s možnosťou nastavenia zisku (Nízky/Stredný/Vysoký).  Zaručuje perfektnú spoluprácu s takmer akoukoľvek značkou slúchadiel. Výstup pre slúchadlá je vybavený funkciou Off Circuit. Funkcia automaticky vypne zosilňovač v prípade, keď už slúchadlá nie sú pripojené. Tým systém Marantz CD6007 zabráni nežiaducemu rušeniu alebo šumu.

O značke Marantz

Spoločnosť Marantz založená v roku 1953 má dlhú a bohatú históriu v návrhu audio prístrojov využívaných milovníkmi hudby a náročnými poslucháčmi po celom svete. V duchu hesla „Because Music Matters“ (Pretože na hudbe záleží) nadväzuje CD prehrávač Marantz CD6007 na dlhú tradíciu spoločnosti Marantz v poskytovaní špičkových posluchových zážitkov hudby a domáceho kina.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Voľne stojací

Pripojenie a prehrávanie

Prehrávané médiá CD
Vstupy USB
Výstupy RCA/Cinch, Koaxiál, Toslink
Podporované audio formáty AAC, AIFF, ALAC, FLAC, MP3, WMA
Vlastnosti a funkcie Diaľkové ovládanie

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 44 cm
Výška prehrávača 10,5 cm
Hĺbka prehrávača 34 cm
Hmotnosť 6,5 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  MAR005k
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CD6007/N1B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03