Obnoviť stránku

MAONO AU-PM150/PF150

4,8 14 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,90 €

MAONO AU-PM150/PF150


Pop filter MAONO AU-PM150

MAONO AU-PM150 je dvojvrstvový pop filter. Jeho hlavnou úlohou je blokovať vzduchový prúd plosívnych spoluhlások, ako je „B“ a „P“. Rozbíja náraz vzduchu pred dopadom na membránu reproduktora. Táto sieťovaná ochrana umožňuje mikrofónu zachytiť lepšiu kvalitu zvuku.



MAONO AU-PM150

Držiak MAONO AU-PM150 je nastaviteľný

Držiak MAONO AU-PM150 je vyrobený z kovového materiálu. Prívod držiaka je pružný a nastaviteľný v rozmedzí 360°. Toto stabilizačné rameno je vyrobené tak, aby rešpektovalo hmotnosť filtra a udržalo ho vždy na mieste. Ľahko ho nastavíte v potrebnom uhle a vzdialenosti na dokonalý zvuk.


MAONO AU-PM150

Ochrana proti poškriabaniu

Inštalácia, demontáž aj nastavenie držiaka MAONO AU-PM150 je jednoduchá a rýchla. Svojím tvarom podporuje držiak univerzálne použitie. Primontujete ho pomocou skrutkovitej svorky. Je zabezpečená mäkkým materiálom proti poškriabaniu a zničeniu predmetov. Funguje ako protišmyk, aby zostal v polohe, kam ho umiestnite.


Výbava držiaka MAONO AU-PM150

V balení MAONO AU-PM150 nájdete okrem samotného filtra tiež „vinšus“. Pop filter rozbíja vzduchový prúd z plosív a pomáha spevákovi udržať pri nahrávaní konštantnú vzdialenosť od mikrofónu. Môžete si teda zvoliť filter alebo ochranu tak, aby vyhovovali vašim potrebám pre dokonalý zvuk.



MAONO AU-PM150

Kľúčové vlastnosti držiaka MAONO AU-PM150

  • Držiak MAONO AU-PM150 je dvojvrstvový pop filter
  • Blokuje priechod vzduchu aj hluku
  • Je vyrobený z kovového materiálu
  • Prívod držiaka je pružný a nastaviteľný v rozmedzí 360°
  • Svorka je zabezpečená proti ničeniu a poškriabaniu predmetov, funguje aj ako protišmyk
  • V balení nájdete pop filter

Parametre a špecifikácia

Typ

Vlastnosti Pop filter

Vlastnosti

Vlastnosti Dvojitá sieťka, Otočenie o 360°
Materiál Nylon
Montáž Na mikrofónový stojan

Farba

Farba Čierna
Kód:  MAON0023
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  AU-PM150/PF150

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01