Obnoviť stránku

MANFROTTO 682B

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MANFROTTO 682B

Všade tam, kam sa s tripodom nedostanete, poslúži tento profesionálny monopod MANFROTTO 682B so základňou pre lepšiu stabilitu. Hliníkové vyhotovenie zaručuje to, že má monopod nižšiu hmotnosť, a tým pádom je aj mobilnejší ako jeho klasický trojnohý príbuzný. K jeho mobilite prispieva aj praktický popruh, pomocou ktorého si monopod bezpečne pripevníte k zápästiu ruky. S penovým čalúnením rukoväti sa môžete spoľahnúť na pohodlné uchopenie bez kĺzania a tiež na bezpečie vašich rúk pri fotografovaní v chladnejšom počasí.

Kľúčové vlastnosti

  • Mobilná stabilizácia pri fotografovaní alebo natáčaní videa
  • Aj pre ťažšiu techniku (maximálne zaťaženie 12 kg)
  • Ľahké aj pevné vyhotovenie (hliník)
  • Univerzálne použitie (závit vo veľkosti 1/4" a 3/8")
  • Popruh na pripevnenie monopodu k ruke
  • Penové čalúnenie rukoväti zaistí pohodlné uchopenie

Snímky lepšej kvality

Statívový závit s veľkosťou 1/4" a 3/8" otvára možnosti využitia širokého spektra digitálnych zariadení, z ktorých môžete fotografovať alebo robiť záznam videa. O rýchle nastavenie a zafixovanie výšky statívu sa postarajú rýchloupínacie svorky, aby vám nič neuniklo. Posuňte tak svoje umenie na ďalšiu úroveň s potrebnou stabilitou vašich snímok.

Parametre a špecifikácia

Druh

Druh statívu Monopod

Vlastnosti

Maximálna výška 172 cm
Transportná výška 74 cm
Maximálne zaťaženie 12 kg
Hmotnosť 1,15 kg

Materiál

Materiál Hliník
Kód:  MAN178c
Produktové číslo:  MA 682B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06