Obnoviť stránku

Malatec Trezor ukrytý v knihe čierny

5 1 hodnotení
7,81 €

Malatec Trezor ukrytý v knihe čierny

Radi by ste našli nejaké bezpečné, ale pritom neveľmi drahé riešenie na ukrytie menšieho množstva financií alebo dôležitých dokladov? Tak vaše potreby jednoducho vyrieši sejf. Sejf do domácnosti Malatec Trezor ukrytý v knihe čierny je medzi používateľmi najobľúbenejším vo svojej kategórii. Do svojich útrob dokáže diskrétne schovať aj menšie peniaze, aj dôležité zmluvy alebo iné dokumenty. Táto schránka prináša výhodu vďaka svojej prenosnosti, máte tak úplne vo svojej réžii jej umiestnenie. Za dôležité treba považovať aspekt, že sejf nemá, na rozdiel od trezora, certifikát zámku a plášťa. Aj napriek tomu však zostanú vaše veci v bezpečí, navyše vás môže príjemne prekvapiť miesto chýbajúceho certifikátu nižšia obstarávacia cena sejfu. Schránku odomknete za pomoci kľúča, kedy nemusíte riešiť stratu číselného kódu. Farba sejfu Malatec Trezor ukrytý v knihe čierny je čierna. So spoľahlivou a kvalitnou ochranou sa dočkáte pokoja, keďže sa nemusíte o svoje cennosti strachovať.

Podstatné parametre Malatec Trezor ukrytý v knihe čierny

  • U domáceho sejfu oceníte jeho skladnosť a jednoduchosť v ovládaní
  • Zatváranie sejfu Malatec Trezor ukrytý v knihe čierny je zaistené za pomoci kľúča
  • Ľahko ho prenesiete z miesta na miesto aj vďaka jeho sympaticky neveľkým rozmerom

Rozmery sejfu Malatec Trezor ukrytý v knihe čierny

Než si zaobstaráte sejf, mali by ste poznať, ktoré veci potrebujete zabezpečiť. Sejf Malatec Trezor ukrytý v knihe čierny sa svojimi rozmermi radí medzi menšie produkty tohto radu. Neriaďte sa podľa hmotnosti sejfu. Tým, že je ťažší, nie je o nič bezpečnejší. Všetko záleží na opláštení. Hmotnosť je dôležité zvážiť predovšetkým kvôli sťahovaniu. Tento produkt Malatec dosahuje hmotnosť 0,7 kg.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ trezora Domáci trezor
Ukotvenie Prenosný
Zámok Na kľúč
Certifikácia Necertifikovaný

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 24 cm
Hmotnosť 0,7 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  HOMEaaa1400
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11