Obnoviť stránku

Makeup Revolution Ultra 32 Shade Eyeshadow Beyond Flawless

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Makeup Revolution Ultra 32 Shade Eyeshadow Beyond Flawless

Paletka očných tieňov Beyond Flawless ponúka celú škálu očných tieňov v neutrálnych farbách. Týmito tieňmi môžete docieliť maximálne vytieňovanie vašich očných viečok a ich okolia. Paletka obsahuje 32 očných tieňov, ktoré sa dajú využiť na každú príležitosť. Docielite s nimi ľahké denné líčenie, rovnako ako slávnostný večerný make-up vašich očí.
S touto špeciálnou prehliadkou očných tieňov máte na výber z nude tieňov v zemitých farbách a ako možnosť výraznejšieho dolíčenia môžete použiť tmavé alebo čierne odtiene. Tiene sú trvanlivé a vydržia nalíčené bez porušenia veľmi dlhú dobu. Súprava je uložená do elegantnej čiernej kazety. Využite možnosť mnohých farebných kombinácií a jemného vytieňovania vašich očí!
Počet tieňov:
32


Parametre a špecifikácia

Farba

Odtieň farieb Mix farieb

Počet tieňov

Počet tieňov Paletka (5 a viac)
Kód:  KSDE0639
Produktové číslo:  5029066052551

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14