Obnoviť stránku

MAKEUP OBSESSION Mega Conceal 06 13 ml

Príslušenstvo k tovaru

MAKEUP OBSESSION Mega Conceal 06 13 ml

Tekutý korektor MAKEUP OBSESSION Mega Conceal 06 krémovej konzistencie sa vyznačuje dokonalým krytím nerovností pleti a kruhov pod očami a schopnosťou zjednotiť farebný tón pleti. Extra veľké balenie korektora, ktoré vám vydrží dlhšiu dobu. Dlhotrvajúci krycí účinok zosilnený prídavkom kofeínu. Korektor Mega Conceal prichádza v 18 odtieňoch, s mixom chladných, neutrálnych a teplých tónov. Na dokonalý krycí účinok v oblasti pod očami voľte odtieň svetlejší než je prirodzený tón vašej pleti. Odtieň číslo 06 je vhodný pre najsvetlejšiu až svetlú pleť s neutrálnym podtónom.

Kľúčové vlastnosti korektora MAKEUP OBSESSION Mega Conceal 06

  • Extra veľké balenie tekutého krémového korektora MAKEUP OBSESSION Mega Conceal 06
  • Dokonale kryje nerovnosti pleti, kruhy pod očami a zjednocuje tón pleti
  • Korektor Mega Conceal 06 s prídavkom kofeínu na dlhotrvajúci účinok
  • Odtieň 06 pre najsvetlejšiu až svetlú pleť s neutrálnym podtónom
  • Korektor MAKEUP OBSESSION Mega Conceal v 18 odtieňoch

Zloženie:
AQUA/WATER/EAU, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PHENYL TRIMETHICONE, ISODODECANE, ISOBUTYLMETHACRYLATE/BIS-HYDROXYPROPYL DIMETHICONE ACRYLATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, QUATERNIUM-90 BENTONITE, PROPYLENE CARBONATE, BUTYLENE GLYCOL, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, CETYL PEG-PPG–10/1 DIMETHICONE, HYDROGENATED CASTOR OIL, SILICA, SORBITAN SESQUIOLEATE, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIETHYLHEXANOIN, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, HEXYL LAURATE, LECITHIN, POLYHYDROXYSTERIC ACID, ISOPROPYL MYRISTATE, 2-ETHYLHEXYL PALMITATE, ISOSTEARIC ACID, POLYGLYCEROL-3 POLYRICINOLEATE, TOCOPHERYL ACETATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, ROSA RUBIGINOSA (ROSEHIP) SEED OIL, CAFFEINE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, MAY CONTAIN: TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), YELLOW IRON OXIDE (CI 77492), RED IRON OXIDE (CI 77491), BLACK IRON OXIDE (CI 77499)
 


Kód:  DEKO3172
Produktové číslo:  5057566090377

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12