Obnoviť stránku

MAKEUP OBSESSION Matchmaker Lip Crayon Dreamy 1 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MAKEUP OBSESSION Matchmaker Lip Crayon Dreamy 1 g

Hľadáte rúž, ktorý vytvorí skvelý look, ale zároveň bude pery hydratovať? Rúž MAKEUP OBSESSION vám presne toto ponúka. Očarí vás jeho sýta farba a krémová textúra. Na perách sa nerozpíja a veľmi príjemne sa nosí. Navyše veľmi dlho vydrží.

Kľúčové vlastnosti rúžu MAKEUP OBSESSION Matchmaker Lip Crayon Dreamy 1 g

  • Rúž MAKEUP OBSESSION pre dokonalé pery
  • Vydrží veľmi dlho na perách
  • Nerozpíja sa
  • Rúž MAKEUP OBSESSION sa o pery stará
  • Ponúka komfortné nosenie

Zloženie:
ETHYLHEXYL PALMITATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX, CIRE MICROCRYSTALLINE), SILICA, POLYBUTENE , POLYETHYLENE, HYDROGENATED STYRENE/METHYL STYRENE/INDENE COPOLYMER, DIISOSTEARYL MALATE, ISOHEXADECANE, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL, HUILE MINERALE), BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-1, SYNTHETIC WAX, ISOPROPYL MYRISTATE, POLYMETHYL METHACRYLATE, PETROLATUM , BHT, PROPYLPARABEN. [+/- MAY CONTAIN (PEUT CONTENIR): CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 15850 (RED 6), CI 15850 (RED 7)].


Parametre a špecifikácia

Krytie

Krytie Plné

Textúra

Textúra Krémová
Kód:  DEKO4464
Produktové číslo:  5057566255394

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03