Obnoviť stránku

Mahindra e2o

Mahindra e2o

Indická automobilová značka Mahindra sa rozhodla vyrobiť zaujímavo poňatý elektromobil pre dvoch pasažierov. Mahindra e2o sa pýši rekordne nízkou finančnou náročnosťou. Minimálne obstarávacie náklady sa vám nevymstia ani do budúcna, pretože následná prevádzka je voči štandardnému automobilu úplne nenáročná. S dojazdovou vzdialenosťou 140 kilometrov potom ovládne predovšetkým mestské cesty.

Kľúčové vlastnosti elektromobilu Mahindra e2o

  • Jeden z najlacnejších elektromobilov na trhu
  • Očakávaný dojazd po meste okolo 140 kilometrov
  • Dvojmiestne vyhotovenie
  • Nízke prevádzkové a servisné náklady
  • 3 roky alebo 60 000 km záruka na batérie

Elektromobil do mesta

Dopyt po elektromobiloch určených najmä na mestskú prevádzku je v dnešnej dobe veľký. Najmä z pohľadu rôznych zvýhodnení v oblasti prakticky bezplatného parkovania. Pre danú kategóriu vozidla nemožno očakávať žiadne športové jazdné parametre. Elektromotor bude zásobovať 13,9 kWh batéria, ktorá vozidlu umožní zrýchlenie z 0 – 40 km/h za zhruba šesť sekúnd. Vozidlo potom vyvinie maximálnu rýchlosť až 80 km/h. 

 

Parametre a špecifikácia

Jazdné vlastnosti

Maximálna rýchlosť 80 km/h
Pohon 4 x 4 Nie

Rozsah a spotreba

Úžitkové vlastnosti

Karoséria Hatchback
Počet miest 2
Kód:  MAH01e2o
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08