Obnoviť stránku

Magnat Shadow 209 biele

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Magnat Shadow 209 biele

3-pásmové stĺpové reprosústavy Magnet Shadow 209 sú konštruované s využitím vysoko kvalitných dosiek MDF. Základom je trojica 170 mm basových meničov FE Dynamics s papierovou pogumovanou membránou a odvetranou kmitacou cievkou. Stredový menič FE Dynamics je opatrený tiež pogumovanou membránou a odvetranou priamočiarou cievkou pre možnosť vysokej zaťažiteľnosti. Všetky štyri reproduktory sú uložené vo vláknami vystuženom koši z ABS. Vonkajšiu časť košov a príruba výšky sú navyše dokončené v exkluzívnom metalickom vzhľade. Samotná výška je úplne nová 30 mm konštrukcia fmax. Prednosťou je tiež špeciálne tvarovaný tvar basreflexu, ktorý minimalizuje hluk pri prúdení vzduchu.

Silný stredobasový základ je optimálne podporovaný perfektne vyladenou výškou sa širokým priestorovým vyžarovaním. Zvuk je optimalizovaný na zariadenie Klippel, ktoré Magnat vlastní a používa pri vývoji všetkých svojich komponentov. Čelná doska je lakovaná a krycia mriežka odnímateľná, takže sa môžete kochať osadenými meničmi. Vo výbave sústavy potom nechýbajú ani kvalitné skrutkovacie terminály pre Bi-wiring/Bi-Amp. Súčasťou balenia sú tiež kovové hroty a gumové puky.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Pasívna
Kód:  MGN010t2
Produktové číslo:  Shadow 209 white
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09