Obnoviť stránku

Magnat Quantum 673 kávové

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Magnat Quantum 673 kávové

Reprosústavy Magnat Quantum 673 využívajú dokonale rigidných stredobasových meničov s membránami zo sendviča hliníka a keramiky . Koše majú vyvedené z antirezonanční kombinácie ABS plastu a uhlíkového vlákna. O spektrum výšok potom reprodukciu dopĺňa 2. generácie 30mm hodvábne kaloty HRH v optimalizovanom zvukovodu. Oba meniče sú navyše dokonale zladené prostredníctvom moderného laserového meracieho systému KLIPPEL.

Uloženie všetkých reproduktorov obstaráva vysoko tuhé ozvučnice z 25mm MDF s precízne usadeným nátrubkom basreflexu Airflex , Ktorý obstaráva reprodukciu najnižších basov. Pre minimalizáciu stojatého vlnenia majú bočné steny zaoblený tvar. Exkluzívnemu vzhľadu potom napomáha čelná stena s vysoko kvalitným klavírnym lakovaním . Môžete si tak ľahko vybrať, či budete sústavy používať s krycími mriežkami, alebo bez nich - vždy budú vyzerať skvele.

Postavenie na podkladovú plochu možno vyriešiť s pomocou dodávaných gumových pukov, alebo s využitím výškovo nastaviteľných kovových hrotov . Okrem špičkovej interné kabeláže nájdete na termináloch štvoricu konektorov umožňujúcich zapojenie dvoma pármi kábla ( bi-wiring ), Ktoré ocenia najmä zvukoví fajnšmekri.

Doplňujúce informácie:
Konštrukcia: 2pásmový s basreflexom
Stredobasový reproduktor: 6,5 "(170 mm)
Výškový reproduktor: 1,2 "(30 mm) hodvábna kalota
Spracovanie výkonu: 100 W RMS/180 W v špičke
Citlivosť: 91 dB
Impedancia: 4-8 ohm
Frekvenčný rozsah: 30 - 50 000 Hz
Deliaca frekvencia: 3 100 Hz
Odporúčaný výkon zosilňovača: min. 30 W
Rozmery: 202 x 350 x 280 mm (Š x V x H)
Hmotnosť: 6,8 kg/ks
Farba: klavírna čierna/čierny jaseň

Kód:  MGN010b0
Produktové číslo:  Quantum 673 Mocca
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07