Obnoviť stránku

MaDe Lamborghini

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MaDe Lamborghini

Nebojte sa pustiť deti za volant parádneho športiaka. Detské elektrické auto v licencii Lamborghini od MaDe v krásnej červenej farbe vyzerá ako naozajstné. Toto jednomiestne fáro dieťa ovláda pomocou volantu, radiacej páky a pedálov. Vďaka 2,4 GHz diaľkovému ovládaču ale bude mať jazdu vždy plne pod kontrolou dospelá osoba. Auto má zabudované FM rádio a multifunkčný zvukový panel so vstupmi na rôzne nosiče hudby. Športiak má funkčné svetla, je vybavený bezpečnostným pásom a gumovými kolesami s odpružením. Frajerskou vychytávkou sú výklopné dvere. Lamborghini od MaDe je vhodné pre deti od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti detského elektrického auta Lamborghini – červené

  • Darček na splnenie chlapčenských snov
  • Detské auto Lamborghini od MaDe s 2,4 GHz diaľkovým ovládaním
  • S integrovaným FM rádiom a multifunkčným zvukovým panelom
  • Predné a zadné LED svetlomety možno rozsvietiť a zhasnúť
  • Elektrické auto má gumové kolesá s odpružením a tlmičmi
  • Dvere sa otvárajú vyklopením nahor
  • Sedadlo je vybavené bezpečnostným pásom
  • Detské elektrické auto Lamborghini je pre deti od 3 rokov

Luxusná vychádzka s obľúbenou hudbou

Elektrický športiak Lamborghini sa štartuje tlačidlom. Po naštartovaní sa autíčku rozsvietia predné a zadné LED svetlomety, ktoré možno neskôr zhasnúť, a deti si môžu začať prehrávať obľúbenú muziku. A to buď z integrovaného FM rádia alebo multifunkčného zvukového panelu s ovládačom hlasitostina prehrávanie mp3 a so vstupom na SD karty, AUX a USB.


Bezpečná a komfortná jazda v Lamborghini

Detské autíčko Lamborghini je vybavené gumovými kolesami, ktoré sú navyše všetky odpružené, a s tlmičmi, aby jazda bola pokojná a príjemná. Športiak môže ísť vpred a vzad. Režim jazdy a rýchlosť si deti zvolia na radiacej páke. Sedadlo malého vodiča je vybavené bezpečnostným pásom.

Dobíjanie a prevádzka auta

Detské elektrické auto sa dobíja pomocou nabíjačky, ktorá je súčasťou balenia. Doba nabíjania je min. 8 hodín. Doba prevádzky autíčka je 1 až 2 hodiny v závislosti od rýchlosti, hmotnosti vodiča a náročnosti terénu. Detské auto Lamborghini dosahuje rýchlosť 3 až 8 km/h.

Akumulátor:
1× 12 V, 7 Ah

Rozmery:
131 × 72,5 × 48 cm

Nosnosť:
30 kg

Hmotnosť:
26,8 kg

Doba nabíjania:
8 hod

Doba jazdy:
1 – 2 hod

Rýchlosť:
3 – 8 km/h

Obsah balenia:
1× autíčko Lamborghini
1× návod
1× montážna sada
1× akumulátor
1× nabíjačka


Kód:  HRAb1260
Produktové číslo:  8590756047104

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17