Obnoviť stránku

MAD Charger 12 ft 3 lb 50 Fullcork

Príslušenstvo k tovaru

MAD Charger 12 ft 3 lb 50 Fullcork

Spoľahlivý prút nesmie chýbať vo vašej rybárskej výbave, či už ste začiatočník alebo skúsený kaprár. MAD Charger je cenovo dostupný prút s vynikajúcou akciou, ktorý je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, ktoré zaručujú dlhodobú životnosť a skvelú pevnosť, teda vás v rozhodujúcom okamihe nesklame. Prút dlhý 3,6 metrov sa skladá z 2 dielov a pre jednoduchšiu prepravu ho možno zložiť do dĺžky len 1,84 metrov.

Kľúčové vlastnosti prútu MAD Charger 12 ft 3 LB 50 Fullcork

  • Precízne spracovaný a cenovo dostupný prút
  • Vhodný pre lov kaprov
  • Prepravná dĺžka 1,84 m
  • Dĺžka 3,6 m
  • Akcia prútu 3 lbs
  • Populárna korková rukoväť

Solídna vrhacia záťaž 3 lbs

Kaprový prút MAD Charger disponuje hodnotou 3 lbs, ktorá udáva testovaciu krivku prútu. Podľa nej zistíte, pri akom zaťažení sa prút ohne do pravého uhla a odvodíte maximálnu vrhaciu záťaž prevedenú na gramy. 3 libry zodpovedajú 1 361 gramom a po vydelení tohto čísla 16, získate asi 85 gramov, čo je práve maximálna vrhacia záťaž. Tu sa počíta s tým, že budete nahadzovať maximálnou silou, rozkývanou záťažou alebo sa dokonca rozbehnete. Podstatné je, že pri tom prút nijako nepoškodíte. Môžete použiť aj ťažšie olovo, potom ale rozhodne nahadzujte opatrnejšie.

Kód:  JVR074937
Produktové číslo:  5706301522986

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07