Obnoviť stránku

Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7 CZ

4,0 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7 CZ

Modulárna klávesnica Mad Catz STRIKE 7 sa inšpirovala jednou z najpopulárnejších hráčskych myší súčasnosti - RAT 7. Ak chcete mať k dispozícii konečné riešenie, ktoré vám maximálne uľahčí víťazstvo, ani jedna súčasť uvedenej sady by vám rozhodne nemala chýbať!
Klávesnica Mad Catz STRIKE 7 sa môže pochváliť robustným, celokovovým šasi, ktoré je oveľa silnejšie, než aké nájdete u väčšiny herných klávesníc. Vďaka modulárnej konštrukcii môžete využívať iba tie súčasti, ktoré najlepšie vyhovujú vášmu hernému štýlu - k dispozícii je celkom päť samostatných komponentov, ktoré zahŕňajú riadiaci modul s dotykovým LCD VENOM, hlavnú klávesnicu s plne farebným podsvietením, modul s programovateľnými makro tlačidlami, NumPad, alebo aktívnu podložku pod dlaň.
Intuitívne grafické rozhranie výrazne zjednodušuje inokedy ťažké programovanie makier. Ľahko s ním priradíte jeden alebo viac stiskov ľubovoľnému tlačidlu makro a to vrátane precízneho časovania. Akonáhle si naprogramujete svoje makrá, môžete ich tiež zdieľať s rozsiahlou hráčskou komunitou a ukladať na neskoršie využitie. Ďalšou zaujímavosťou je potom zabudovaná aplikácia TeamSpeak, s ktorou sa ľahko spojíte so všetkými spoluhráčmi, aby ste si dohovorili napríklad spoločný turnaj.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Dvojriadkový úzky
Backspace Široký
Ľavý shift Úzky
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Displej, Programovateľné klávesy, Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 61 cm (610 mm)
Výška 8,4 cm (84 mm)
Kód:  MH691k
Produktové číslo:  MCB43109Z002/02/1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08