Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Mad Catz R.A.T. TE

3,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz R.A.T. TE

Špičkový a do detailov prepracovaný model z kolekcie prvotriednych herných myší Cyborg RAT špeciálne vyrobený pre tých najväčších nadšencov hrania počítačových hier, ktorí sa vo svojej výbave ovládacích periférií len ťažko zmierujú s kompromismi. Oproti predchádzajúcim modelom bola ešte znížená hmotnosť, aby bolo zabránené nechceným pohybom zo zotrvačnosti. Novinkou je potom novo vyvinutý laserový senzor od Philips, ktorý zvládne snímať v rozlíšení až 8200 DPI .

Vďaka dodávanému softvéru možno okrem iného ultra jemne meniť rozlíšenie senzora v extrémne širokom rozsahu 25 až 6400dpi po 25dpi krokoch. Myš sa ďalej vyznačuje akceleráciou až do 50 G a vysokou podporou pracovnej frekvencie USB 2.0 portu , kam je pripájaná. Jej hodnota je 1000 Hz (1 ms) , čo je veľmi potešiteľná frekvencia najmä pri hraní FPS akcií, kde záleží na každej milisekunde. Model ďalej zaujme 9 plne programovateľnými tlačidlami, vďaka ktorým si môžete vytvoriť herný profil presne na mieru s pomocou priloženého softvéru. Význačné rysy tejto myši uzatvára prítomnosť pozláteného konektora , ktorý zaistí spoľahlivé pripojenie a dlhšiu životnosť myši.

Doplňujúce informácie:

Rozlíšenie:
DPI rozmedzie: 100 - 8200 (25 DPI kroky)
DPI úrovne: 4

Počet tlačidiel:
9 programovateľných

Akcelerácia:
Až 50 G

Frekvencia USB:
Až 1000 Hz

Rýchlosť:
Až 6 m/s

Povrch:
PTFE (polytetrafluoroethylen)

Rozhranie:
USB 2.0

Špeciality:
Pozlátený konektor
Šnúrkový kábel
Always on

Kompatibilné systémy:
Microsoft Windows XP a novší
Mac: OS X 10.7 a novší

Dodávaný softvér:
Aplikácie na zmenu citlivosti, vytváranie herných profilov a programovanie tlačidiel

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 90 g

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 8 200 DPI
Technológia Laserová
Doba odozvy 0,98 ms

Tlačidlá myši

Farba

Farba Čierna
Kód:  MH701af
Produktové číslo:  MCB437040002/04/1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17