Obnoviť stránku

Mad Catz R.A.T. 8

4,2 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz R.A.T. 8

Herní myš RAT bola zostavená tak, aby splňovala vysoké požadavky na odolnosť. Tomu zodpovedajú aj všetky použité časti a materiály. Myš je skonštruovaná na superľahkom hliníkovom šasi, ktoré zabezpečí, že pozícia senzora je vždy perfektná. Jeho zásluhou dokonale sedia na svojom mieste aj všetky kontrolné prvky, a to aj po dlhej dobe používania. Spoľahlivé tlačidlá OMRON sú so svojou životnosťou 50 miliónov klikov zárukou toho, že ani hráči s najvyšším počtom akcií nezostanú na pochybách.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková herná myš
  • Možnosť prispôsobenia úchopu a hmotnosti
  • 11 programovateľných tlačidiel
  • OMRON spínače s výdržou až 50 miliónov kliknutí
  • Inteligentné LED podsvietenie so 16,8 miliónmi farieb a prednastavenými efektmi
  • Neobmedzené množstvo programovateľných profilov pre PC hry a aplikácie
  • V balení výmenné závažia a gumové opierky

Ste jedineční!

Každý sme iný a o hráčoch počítačových hier to platí dvojnásobne. Proto je myš RAT 8  navrhnutá tak, aby bolo možné jej kĺúčové prvky prispôsobiť vašemu hernému štýlu. Upraviť podľa svojich potrieb si môžete opierku dlane, malíčka a palca a tiež hmotnosť myši. Môžete tak urobiť úpravy, ktoré budú úplne vyhovovať vášmu spôsobu úchopu, prispôsobiť osu stlačenia a tiež hmotnosť myši pomocou prídavných závaží. Nastaviť si môžete aj podsvietenie, ktoré výrobca nazýva KAMELEON RGB. Na výber máte z piatich prednastavených profilov (Rainbow, Breathe, Cycle, Beat, Solid).

Nekonečné množstvo profilov

Prispôsobenie myši RAT ide dokonca až za fyzickú stránku zariadenia. Vašu úspešnosť pri hre môžete zvýšiť nastavením citlivosti senzora, odozvy tlačidiel a intenzity a farebnosti podsvietenia. K dispozícii máte neobmedzené množstvo profilov pre všetky svoje hry a používateľské aplikácie. Veľmi ľahko vytvoríte zložité makro príkazy, ktoré budú pri spustení splnené s presnosťou na jednu milisekundu. Pre sniperov je tu možnosť presného mierenia, kedy stlačením jedného tlačidla zvýšite znížite rýchlosť senzora. Keď hovoríme o senzore, samozrejmosťou je aj možnosť nastavenia jeho rozlíšenia aj frekvencie USB portu.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 145 g

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 12 000 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie RGB
Ďalšie vlastnosti Závažie

Farba

Farba Čierna
Kód:  MH701ac33
Produktové číslo:  MCB4373300A3/04/1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13