Obnoviť stránku

Mad Catz RAT 6

4,6 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz RAT 6

Mad Catz R.AT 6

Moderné technológia

Výborná myš, ktorá svojimi parametrami a futuristickým dizajnom v červenej farbe zaujme predovšetkým milovníkov počítačových hier. Táto herná myš disponuje laserovým senzorom s funkciou Always On. Tá zaručuje, že je senzor neustále aktívny a je teda schopný okamžite reagovať na pohyb.


Úplne precízny senzor

Vďaka dodávanému softvéru je možné nastaviť rôzne profily DPI, ktoré potom môžete ľahko meniť priamo pri hraní pomocou tlačidla na myši. Rozlíšenie senzora môže dosahovať až neuveriteľných 8200 DPI.

Mad Catz R.AT 6

Mad Catz R.AT 6

Aj veľmi rýchle pohyby

Myš sa vyznačuje akceleráciou až 30 G, takže zaznamená aj naozaj veľmi rýchle pohyby. Navyše disponuje vysokou obnovovacou frekvenciou, ktorej maximálna hodnota dosahuje 1000 Hz, čo je veľmi užitočné najmä pri hraní FPS akcií, kde záleží na každej milisekúnd.


Programovateľné tlačidlá

Model ďalej zaujme 11 programovateľnými tlačidlami. Vy si tak môžete vytvoriť neobmedzené množstvo herných profilov presne na mieru a potom jednotlivé profily priradiť určitým hrám pomocou už spomínaného priloženého softvéru. Uložiť môžete až tri profily.

Mad Catz R.AT 6

Mad Catz R.AT 6

Perfektná ergonómia

Myš padne do ruky skutočne každému. To zaručuje možnosť nastavenia dĺžky konštrukcie myši a výmeny gripov. Aby ste dosahovali tie najlepšie výsledky, môžete si prispôsobiť hmotnosť myši pomocou troch 6-gramových závaží. Do vášho herného brlohu myš skvele zapadne vďaka 3 nezávislým zónam RGB osvetlenia. Vy si tak môžete vybrať z niekoľkých prednastavených svetelných profilov, ktoré budú efektne svietiť počas vášho hrania. 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 120 g

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 8 200 DPI
Technológia Laserová

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie RGB
Ďalšie vlastnosti Vymeniteľné kryty, Závažie

Farba

Farba Čierna
Kód:  MH701ab1
Produktové číslo:  MCB4373200A3/04/1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09