Obnoviť stránku

Mad Catz Office RAT červená

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz Office RAT červená

Skúsenosti s radom presných herných myší Mad Catz RAT sa teraz dostávajú aj do kancelárií. Veľmi nevšedný, nápadný dizajn - tentoraz v červenej farbe - je zjednodušený tak, aby myš bola využiteľná aj pre bežné každodenné použitie. Je navrhnutá pre pohodlnejšiu a rýchlejšiu prácu s rôznymi kancelárskymi aplikáciami a grafickými editormi, akými sú napríklad Word, Excel, Photoshop alebo   AutoCAD. Posuvným mechanizmom je možné prispôsobiť jej veľkosť, aby dobre zapadla do dlane. V bočnej časti má špeciálne tlačidlá pre presné ovládanie, ktorými môžete spomaliť pohyb kurzora napríklad pri tieňovanie farieb.

Ďalej je myš vybavená desiatimi programovateľnými tlačidlami a kolieskom s vertikálnym aj horizontálnym rolovaním. S počítačom komunikuje pomocou Bluetooth s deklarovaným dosahom až 10 metrov alebo prostredníctvom USB dongle. Laserový senzor je schopný snímať pohyb takmer na akomkoľvek povrchu vrátane skla. Batérie AA by mala vydržať jeden rok. Myš, ktorá pracuje s operačnými systémami Windows od verzie XP a Mac OS X 10.8 a novšími, bude iste milým prekvapením nielen pre grafiky.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 140 g

Použitie myši

Typ Kancelárska
Určenie Symetrická

Senzor

Technológia Laserová

Tlačidlá myši

Koliesko S naklápaním do strán

Ďalšie vlastnosti myši

Výdrž 1 rokov
Kód:  MH701b3b
Produktové číslo:  MCB43724013/04/1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03