Obnoviť stránku

Mad Catz MMO 7 červená

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz MMO 7 červená

Efektne osvietená myš MadCatz Cyborg MMO 7 posúva schopnosti herných periférií zase o stupienok ďalej. Využíva všetky ocenené schopnosti FPS myši série Cyborg vrátane laserového senzoru s vysokým rozlíšením a navyše k nim pridáva prepracovanú ergonómiu aj dokonalú ovládateľnosť, vďaka ktorých spojenie sa stane vašou najsilnejšou zbraňou.
13 programovateľných tlačidiel vám v spojení s trojpolohovým MMO prepínačom a dvojpolohovým MMO shift tlačidlom sprostredkujú 90 užívateľsky definovaných príkazov v ľubovoľnej vami zvolenej hre. Kombináciou programovateľných tlačidiel s bežným pravým a ľavým tlačidlom myši získate 15 príkazov, s ktorými hravo porazíte každého protivníka.
Ľahko a rýchlo si môžete prispôsobiť dĺžku myši podľa veľkosti vašej ruky i spôsobu držania. Okrem toho možno pohodlne pohybovať panelom pre palec dopredu/dozadu a natáčať ho smerom von na ideálne prispôsobenie každému užívateľovi. 3 zameniteľné gripy posúvajú prispôsobiteľnosť až k úplnej dokonalosti. Dokonalému prispôsobeniu hmotnosti zase napomáhajú dodávané závažia.

Parametre a špecifikácia

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 6 400 DPI
Technológia Laserová

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Ďalšie vlastnosti Vymeniteľné kryty, Závažie

Farba

Farba Čierna
Kód:  MH701am3
Produktové číslo:  MCB437130013/04/1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19